37 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.10.12, 10:55 Nr.: 1 Antworten

sizin derdiniz dertmi acaba ???
selam...yinemi bunlar yinemi sen diyeceksiniz  biliyorum...ama ne yapayim iste ben buyum...bir hatirlatma geregini duydum...bilmediginizden degil ama insanlik iste bazen unutuyor iste...kendi derdimiz olunca ...dert dert ise tabii...sicacik bir evimiz olduguna ragmen yenilikler görmek istiyoruz evimizde mobilya vs...o dert oluyor...kiyafetler dolaplarda tassa bile modaymis diye kiyafet almak bir baska dert...su diyoruz bu diyoruz dert diyoruz...bazen gercek dertleri unutdugumuz icin...monoton hayat SIKILDIM BIKTIM diyoruz...isden biktim okuldan biktim hep ayni diyoruz...dertleniyouz...sabah kalkmasi zor geliyor aksam yatmasi...doymak bilmiyoruz...herseye dert diyoruz...ask dert ...is dert ...o dert bu dert ama gercekten derdimiz dertmiki ??dua ederken bile var iken istiyoruz sükür etmeyi belki unutuyoruz...aslinda ne güzel olurdu ki bir iki kelimede baskasi icin dua etsek ?! halimize sükür edipte baskasi icin dualar etsek ?zormu ?iste bu yüzden bazen böyle seyleri ara sira görmek iyi bence ki kendimize gelelim degilmi 

-----
Çakal gibi dostum olacağına aslan gibi düşmanım olsun
0

Beitrag gepostet am 05.10.12, 10:58 @ayyildizlixxl Nr.: 2 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 05.10.12, 11:04 @ayyildizlixxl Nr.: 3 Antworten

Mübarek Cuma Gecesi Hürmetine...
İslam alemine birlik beraberlik saygı sevgi hoşgörü İhsan Eyle.
Kardeşler arasında fitne fesat çıkaranları fesat olanları Kahreyle.
Sen kullarını Açlıkla Yoksullukla Terbiye Eyleme.
Senden Gelen
e Hamd Olsun .Hamd edebilmemiz için İman Ver.
Nefsimize yenik olmayalım Rızana Ermek için yanıp tutuşalım.
Cennetinden kovulmuş şeytanın şerrinden sana Sığınırız.
Kulum senden razıyım dediğin kullarından Eyle Bizleri.

-----
0

Beitrag gepostet am 05.10.12, 14:15 @ayyildizlixxl Nr.: 4 Antworten

bizim derdimiz yokta,biz kendi kendimize her seyi dert edinmeyi adet edinmisiz...

su resimdeki yavrucaklari gördükten sonra kimse benim derdim var demesin...zira günahtir....

ne acidirki dünyanin 4/3 ferah icinde yasarken onlar bizlerin bayat diye cöpe attigimiz ekmege muhtaclar....

ALLAHA sükür etmesini bilmiyoruz,elimizdekiyle yetinmek yerine daha fazlasini istiyoruz......para daha fazla para,mal,mülk,güc,kudret herseyi istiyoruz...ama söyle arkamiza dönüpte su insanlarin halini görmüyoruz malesef...

ne diyelim ALLAH gözümüzü doyursun...
0

Beitrag gepostet am 05.10.12, 18:38 @can_402 Nr.: 5 Antworten

sende atmissin ortaya politikayi  ben n e yalan söyleyim hicc mi hic politika ile ilgilenmem...nasil desem...politika = yalancilik hangisi olursa olsun...tabiki gündemde olan belki önemli seylerden biri sonucta secilen kazanir ve yönetir ama dedim ya ...ha o ha bu hepsi farkli yalanlar ile basa cikiyor...kimse gercek problemlere cözüm bulamiyor ! 
diger konuya gelince bende ayni derdim oldugunu saniyorum ama gözüme hep daha kötü durumda olanlari getiriyorum...ve dert falan kalmiyor ozaman derdim onlar oluyor kendimden utaniyorum öyle sadece uzaktan aciyoruz ama elimizden bir sey gelmiyor  herkes bir kisinin elinden tuta bilse keske ama herkesde yine kendi karnini doyurmakta  imtihan düynyasinda iste böyle...cogu zenginler (hepsi degil tabi) bunlari aklina bile getiremiyor...aklina getirenlerde ancak kendileri yuvarlanip gidiyor allah kimseye dert vermesin insallah

-----
0

Beitrag gepostet am 05.10.12, 18:45 @emir_79 Nr.: 6 Antworten

gercekten öyle allahin nimetlerinden bolca tadiyoruz...elimizde hersey var...zaten bu yüzden bence dert olmadi seylere dert ediniyoruz ! rahat batiyor bolluk icinde hicbir seyin kiymetini bilmiyoruz...kendimizi daha iyler ile karsilastirdikca mutsuz oluyoruz ...aslinda dertli olanlari bizden kötü yasayanlari göz önüne getirsek ? ayni saglikli iken normal oluyor is güc zor geliyor ama bi hastalandikmida...keske yine iyi olsamda tüm isleri yapa bilsem diye sagligin kiymetini anliyoruz...yaz olunca sicaktan kis olunca soguktan sikayaet ediyoruz...eh iste insanlikmi bu insan olamamakmi ?? sükür eksikliginden baska birsey degil! cocuklar benimde icimi parcalyior  cöpün yanindan geceriz burnumuzu kapariz kokuyor diye .... offf offf  ya bunlar yasamak icin ordan karin doyurmak zorundalar...cok dogru allah gözümüzü doyursun insallah
-----
0

Beitrag gepostet am 05.10.12, 18:47 @selinnaz Nr.: 7 Antworten

allah kimseye dert cektirmesin insallahda...ama bazen düsünüyorumda dert cekmeyincede bunlarin halinden kim anlar ? biz herseyi mir mir yaparken istedikce isterken gercekten dertlerimiz daha cok olsun...daha güzel olsun...daha genis olsun...yeni olsun...renkli olsun...oluyor!!seninde yüregine saglik...
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!