|
|
|
anne & baba |
neden bir yanimiz aciyinca anne diyoruz Baba demiyoruz  . ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
selam kirlim.. Cocugu büyüten anne oldugu ve hep yaninda oldugu icindir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
Anne ve baba ayni yüregi tasir, ve esitdir bence, sadece hayatin icinde degilmidir konu vede konumlari farkli olan. Kaldiki Anne vede Baba evladinda hakki olandir . . . Bir ahi almasa hatta bir beddua bile almasa ki o evlat, gönlünü kirmissa eger onun bile bedelini ödermis. Ne kadar Anne desek de Babaninda yeri farklididir yüregimizde . . . Selam ve Saygim sanadir güzel dost . . . kisiliginle hep bir ayricaligin vardi, hafife almadim ancak yinede bagimlilik yapiyorsun. Efe Kaptan ----- Zihin fukara olunca, akýl ukala olurmuþ ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
bence kirini genelde anne yıkarda ondandır.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
anneler daha hassas daha duygusal ve duyarlı ve ilgilidir...daha şevkatlidir...daha fazlası olması gerek,şu an aklıma gelmiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
ayrıca babalar iştedir anneler evdedir yani çocuğun çağrısına cevap verebilecek olan,etrafında pervane olan annelerdir hep...çok sayıda çalışan kadında var elbet ama yinede ev kadınlığı halen oldukca yaygındır... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
selam hahaha oda süpermis ,,,,, ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
cok mu ?genis manasi askitom ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
 istemeyerek kirmisimdir annemi babami sonum kötü desene ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
amam babada doyuran koruyan...cok ilginc bir olay bence ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
Baba da doyuranmış........
Bu düşünce sanırım erkeğin eline bakan kadınlar için geçerlidir.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
 benim annemde calisti ,,ama calisti cünkü bize yabanci kadinlarin bakmasi istemiyordu ....ortada bes cocuk varsa tabiki baba tüm ev halkini doyurmak zorundadir ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
Birlikte düşünüp birlikte yapmak daha güzel BENCE.........
Bir elin nesi iki elin sesi var demişler hani
Ya da
Birlikten kuvvet doğar sözü
Sanırım boşuna söylenmiş sözler değildir............ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
olabilir ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
evt ya neden babalarimiza bu kadar acilamiyoruz ki ,,, ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne & baba |
 evet benim annem bir melektir diyebilir kurban olurum ben anneme ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!