|
|
|
Türkiyeden ev alacaklarin dikkatine! |
Selam arkadaslar ,gecen sene 11inci ayda türkiyeden (Antakyadan) bir ev alma hayaliyle müteahitle 90000 bin tl karsiliginda 2+1 olan yeni bir binada kaba insaati bitmisti ve ben görerek aldim ,bu senenin mayis ayinda teslim edecekti,aramizda bir protokol yaptik parayi verdim ve tekrar almanyaya döndüm ,gelen haberler iyiydi iste bina ilerliyor pencere cam kapi kalorifer vs. takildi ve mayis ayinda kayinvalidem eve tasindi.Biz agustos ayinda izini beklerken tabi bu arada sevincde var neticede ilk dairem ,bana haziranda bir telefon geldi adam iflas etmis ve elindeki daireleri akrabasinin,ve yaninda calisan personelin,üzerine tapularini verip bankalardan kredi kullanmis cok büyük miktarlarda ,bu arada tefecilerlede tapu karsiliginda para alip is yapmis bu kadar yükün altindan kalkamayincada iflas...... BUNLAR HEP BENIM PROBLEMIM ANCAK BENIM AMACIM ARKADASLAR TR.den EV ALACAKSANIZ ÖNCE TAPUYA GIDIP ARASTIRIN EVIN ÜZERINDE BIR BORC VEYA HACIZ ,VEYA HERHANGI BIRI TARAFINDAN TEDBIR VARMI LÜTFEN ARASTIRIN TABIRI CAIZSE BABANIZA GÜVENMEYIN ,adam 9 sene bir cok aileyi ev sahibi yapmis ben tam iflasinina denk geldim tahminen 70 magdur var ortada dönen parada 10 milyon lira civarinda....... basima geleni burada paylasip belki baskalarida bu hataya düser diye kaygimdan ..selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|