|
|
|
şimdi, |
swaziland kralı olmak vardı! aaah ah! hihihihi ) Krallığını yaptığı küçük Afrika ülkesi Swaziland'ı diktatörlükle yöneten 3'üncü Mswati'nin her yıl onuruna düzenlediği dans yapıldı.
Dünyanın en fakir ülkesinde, kralın karısı olmak isteyen 30 binden fazla bakire genç kız, dans için kuyruğa girdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
milliyette görünce kareleri,adaletin bumu dünya diyesim geldi yılmaz  ne şanslı adamlar var bu dünyada yaaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
kokularını tanıyabilecek kadar yaklaşma fırsatın oldu yani? vay vay vaaaaay daha neler öğrenicez bakalım  pis kokuyorlar deyince hımmmmmmmm istemem! yan cebime koy  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
pek yemedim ama hangi köprü o?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
yok zaten bir tanesini seçecek alkan ama düşünsene 30 bin tane bakirenin senin karın olabilmek için can attığını,birbiriyle yarıştığını  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
lafo ah nerdeeeee  yukarıdaki o kralın durumunu görünce öyle bir iç çektim sadece  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
yok lafo,yılmaz çok pis kokuyorlar deyince o dakka yıktı tüm hayallerimi,sağolsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
ten renginiz uyuşmuyor ama bilemiyorum kralın güzellik anlayışına hitap edermisin dolmalık biber 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
gettttt değmez bence...dünyanın en fakir ülkesiymiş baksana,onun krallığından ne olur?  ama eğer çok heves ettiysen swailand a doğru topla bavullarını  tecrübelerini paylaşırsın artık bizimle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
hahaha 30 bin tane bakire kendisi için yanıp tutuşuyor,yarışıyor olacakta bir tanesinin değerini bilecek öylemi?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
sen farklı,sen özel olabilirsinde 30 bin bakire içinden o farklılığı,o özelliği braz zor görür gibime geliyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
adam alışmış sepgo,duymadınmı sen alışmış kudurmuştan beterdir diye?  bence bişeycikler olmaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
la iyide snucta oda bi insan  demedi deme...yakinda baska kral ariyacaklar onlar  Kral öldü...yasasin Kral misali  bende kirlligimi ortayami kyosam aceb? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
evet ama bir tane seçecek içlerinden sepgo, oha yani hepsini birden zannetmedin umarım?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
ehmmm sey ...ehmmm sey... tabiki hepsini zannetmedim  s yok yok ben kralligimi geri cekiyom  bi teneymis mis de ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
nerde olsa bulurum o bitaneyimi diyorsunda çekiyorsun krallığını? iyi düşün  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi, |
düsündüm düsündüm ve cikdim  az okey atam  görüsürüz ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!