|
|
|
ayi dedigin ... |
böyle olmali !!! elin ayilarinda ne beceriler var, bizim ayilarimizda ise....nanay ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
büyükbas hayvanlardan ben öküz kategorisinde oldugum icin,hicte üzerime alinmadim....
hehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
ahhaha simdi ben sana du .... desem alinmicanmi ahahh ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
ilk önce fill in the blanks por favor !
ona göre sülerim sana alinip alinmayacagimi....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
efendim..biri benimi andi? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
hah iste,bi sen eksiktin burada....
dodi de gelsin,kadro tam olsun bari de,surada bi sov cekelim hemen izleyicilerimize.....mendilimizi acipta !
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
öglen sürtmüs gene buralarda hiyarto.....ben de yoktum,kacirmisim..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
naja  bi yerde belese bal dagitiyorlarmis..ben az orayabakayim  aksam gelde samata yapariz  hadi bubaylar ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
aksama samatayi hatunla yapacam beee....
ama simdi sen bal ile besleninceeeeeeee...hmmmmmmmmm !? hicte fena bir fikir degil bak, cazip geldi bu fikrin......düsüneyim bi !
hahahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
ahaha ne ne du ama bakiyom hemen yetisdin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
espiri anlamda yazildi zaten. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
ahaha harika valla bak o aklima gelmemisti dogruya o varken daha ne dimi ama ahaha süper cevap tskler cok güldürdün beni ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
süper  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
aferim bildin bencede ahah bunu bilmiyen yoktur ama her görüsümde zevkle izliyorum  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
eh az adamin tadina bakivermis normal hayvan bu yapar ama karni acdirda ondan yapmistir hayvanlar bos yere öldürmez ac olunca ancak. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
sag kulagim cinledi ne edem ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
ahahha face yapmistir biseyler benim günahim yok ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
 hepmiz günahsizin sushi  en cokda ben ama ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayi dedigin ... |
sen mi günahsiz oyoy bak günahsiz biri varsa uda bu iste net du ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!