103 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.08.12, 16:53 Nr.: 1 Antworten

gül ve diken...
güllü dikenli,bol çetrefilli bir yolda yürümektir yaşamak.
her an,herhangi bir an basıp bir gülü ezmemen veya bir dikenden zarar görmemen imkansız gibi bir şeydir,ama imkansız değildir.
0

Beitrag gepostet am 30.08.12, 17:05 @guel Nr.: 2 Antworten

gül ve diken...
aleykümselam ve hoşgeldiniz.
imkansız gibi bir şey ama imkansız değil dedim ben.yani çok zor demek istedim....
güller ve dikenler insanlardır iyiler ve kötüler....bazan bilerek,bazan bilmeyerek,isteyerek veya istemeyerek her an birilerine bir şekilde zarar verebileceğimizi,kötülük edebileceğimizi veya zarar yada kötülük görebileceğimizi anlatmak istedim ben kısaca,
ilaveten hiç kimseye zarar vermeden,kimseden zarar görmeden yaşamanında mümkün olabileceğini belirttim....
0

Beitrag gepostet am 30.08.12, 17:08 @guel Nr.: 3 Antworten

gül ve diken...
güllü dikenli bol çetrefilli derken,yani iyilerle kötülerin birbirine çok karışmış olduğunu ayırt edebilmenin zorluğunu kast ettim.
0

Beitrag gepostet am 30.08.12, 17:13 @guel Nr.: 4 Antworten

gül ve diken...
imkansız gibi bir şey oluşu o yüzden işte.....biraz nasip kısmet meselesidir birazda dikenler arasındaki gülü bulup ayırd edebilme becerisiyle alakalıdır belki?ama gülün güllüğü,dikenin dikenliğide apaçık ortada olan bir şey değil tabiki
0

Beitrag gepostet am 30.08.12, 17:14 @zamanyolcusu Nr.: 5 Antworten

gül ve diken...
bu güzel dizeleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
0

Beitrag gepostet am 30.08.12, 21:32 @guel Nr.: 6 Antworten

gül ve diken...
gül hiç bir zaman dikensiz olmaz haklısınız ama illaki bir yerimize dikeni batmak zorundada değildir  hanımefendi anlattınız elbette ama mevzu o şekilde biraz farklı bir yöne gider
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

gül ve diken...