|
|
|
Sicher surfen :) |
ben anlamam biz bayanlar zusammenhalten ederiz bah elimde daha ne vardi böyle hos bir sesden miriltilar hep tekrarlamak istemiyom ama anladin onu... hem kendi kelleni neden koymadin magala bakem böyle cabuk koy bitane kendinden yoksa elimdekini covaltip deutschland sucht den superstara yollarim yada popstars hangisi daha cok dayanirsa artik o sese ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sepi geht zu user profil löschen*  ach ach bunun büle olacagini biliyordum  hata asla affedilmez  ach uleng ach ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nö bak ne yap barismak icin kendi kelleni wäscheleineye tak kullaklarindan mandalli sekilde ozaman affetmeye raziyiz seni  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ey ich bin zwar masohist ama nicht der art  affetme  hallet ozaman*grins* ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin topiclerinde neden hep ana konular yemekler ve avratlar len ?
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikinizin topic farki biri yemege digeride kahveye düskün ansonsten der Rest gleich . ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
normalinde bende sadece avrat olur ki.....sabah kalk avrat,aksam yat avrat....
bu kahve topici biraz siradisi oldu,kabul ediyorum....bir daha da olmaz artik,sorry !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak kulaklari cinladi kosa kosa giris yapti siteye hahaha geliyor hesap vermeye ) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gibt es denn was schöneres facim  ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yes,var elbet....
avrat,avrat ve avrat....günde 3 ögün !
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 bir arada olmimi lo?   bence ozaman daha gozel ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayallerle yasiyor insan diye bosuna dememisler zaten ki !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendine baska hayal bul len....bu benim hayalim....tztztztzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pfff ich habe die patent rechte drauf  elini cabuk tutsaydin diyecem ama demiyom ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazi kisiler hayal ederek yasar.... bazilarida hayalleri icin yasar hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deme zaten,biliyon ne cevabi gelir yoksa.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni hangisine soktun simdi pekiii !?!?!? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen yasiyonmi hatirlatim öbür dünyayi düsünen kimdi az önce ahahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
also,hayalleri icin yasayanlardanim demektir.....
sonucta yani bugünün isini yarina birakmamam gerektigine göre
hahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!