109 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:29 @lauren Nr.: 21 Antworten

Cinsel Açlığın Afrikasıdır Türkiye ...
ya sen bütün yazıların itici. mecburmusun böyle herkesi küçük görmeye?? her forumda türksün ama küçültücü sıfatlara gelince türkiyeyi çok hor görüyorsun. sen itatistiklere baktınmı tecavüzün çok olduğu ülkeleri biliyor musun?
0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:43 @lauren Nr.: 22 Antworten

eski türk erkeklerde evet malkaçoğlu çoktu. bayanlarda da edep ve haya vardı. hayme analara özenirlerdi. halide edipe özenirlerdi. eskiden bayanlar rasgele erkeklere hakaret etmezlerdi.

avrupada da sapık vardır. ama onlar cinsel ihtiyaçlarını gidermede sıkıntı yaşamadıkları için göze gözükmeyebilir. türkiyedeki sapıklar ihtiyaçlarını zor giderirler belki ondandır.

0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:45 @mistik06 Nr.: 23 Antworten

hımmm anladıııım sen iş olan herif istirsiiiin. ondanda çok var. desene böyle istiyrem diye)))
0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:47 @lauren Nr.: 24 Antworten

doğrusu senin gibi özgür kadını türkiyede erkekler istemez. sen en iyisi orda kendine uygun iş olan herif bul derim
0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:50 @lauren Nr.: 25 Antworten

koskoca türkiyeyiz. bir kayseriyi idare ederiz. domuzdan eşek iyidir bence))
0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:54 @lauren Nr.: 26 Antworten

tabi istemezsin türk erkeği avradını çok sebest bırakmiiir. senin türk erkeği anlaşirmiii? sanmam ))
0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:55 @k-yilmaz Nr.: 27 Antworten

sen bana düşmanmısın looo. beni gatilmi etcen?
0

Beitrag gepostet am 31.08.12, 23:59 @k-yilmaz Nr.: 28 Antworten

ben türkiyedeyim. burda cinsel açlık var. laura da doyum var napcez şimdi?? bileden konişisen. )))
0

Beitrag gepostet am 01.09.12, 00:03 @k-yilmaz Nr.: 29 Antworten

neyse lauren de para çoksa kılıbık olabilirim. napalım mecburen idare ederiz.
0

Beitrag gepostet am 01.09.12, 00:04 @mistik06 Nr.: 30 Antworten

yılmo gardeş bu tipler parada yedirmezkiii
0

Beitrag gepostet am 01.09.12, 00:19 @lauren Nr.: 31 Antworten

seni gördüm göreli ilk defa bir doğru yorum yapmışın.
0

Beitrag gepostet am 01.09.12, 00:35 @lauren Nr.: 32 Antworten

yok diyemeyizki. bu tür kişiler her milletde var. niye bu durumu çok yadırgıyorsunuzki. bizim sapıklarımıza laf söyletmeyiz))) eee sizin sapıklar kolay av buluyor  ama bizim sapıkların işi zor))))))) 
0

Beitrag gepostet am 02.09.12, 00:24 @lafontaine Nr.: 33 Antworten

: ) KOnu patlamıs haberim yok kac gundur nette degildim ... genel bi cevap wereyim herkese arkadaslar ben dünyayı gezmedim . Ama dediğim gibi türkiye bunların afrikası türkiyeyi karalamak amacım değil. Ama bu bir gercek gerceklerden kacmayalım : ) Biliyorum dünyada da oluyor böyle dengesizlikler ama naparsınki türkiye bunların başını çekiyor.. SexX Kelimesi google istatisliklerine göre en çok aramalarda tükiye 1. sırada ? bUna ne diyeceksin?
-----
" Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk "
0

Beitrag gepostet am 02.09.12, 00:34 @anahita Nr.: 34 Antworten

Çook teşekkürler. Beni bu konuda desteklediğin için. Forumda yazı yazmak için değil birşeyler kazanıp, ders almak, bilgi almak için gelenlerdensin. Seninde dediğin gibi söyleyecek sözü olmayanlar gölge yapmasın yeter. Ayrıca ben tipimden memnunum : ) Önce herkez sabah yüzünü yıkadığında aynaya baksın kendini gördüğünde benimki kadar huzur buluyor mu kendinde. Günahlarını kendine itiraf edebiliyor mu? Ayrıca ben asla bakmam bir kızın arkasından laf atmam . Ben alışığım ben Turizmde çalışıyorum ve bu konuda aç olduğumu düşünmüyorum. Ayrıca dönüp bakmanın veya laf atmanın bi faydası olduğunu düşünmüyorum. Laf atınca kız aaa ne güzel laf atiyor bu deyip gelip senle tanışmak mı istiyor. Saçmalık. Ama bana şahsi yorumlar yapıp karalamak topiğin tezini çürütmek isteyen arkadaşların eminim bu kendine itiraf edemediği günahını yüzüne vurduğum için bu davranışta bulunduğunu düşünüyorum. Ve beni karalamak isteyenlere ve topiği yanlış anlayan arkadaşlarıma şu özlü sözümüzü hatırlatıyorum ' Yarası olan gocunur' : )
-----
" Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk "
0

Beitrag gepostet am 02.09.12, 02:17 @xgenckaptanx Nr.: 35 Antworten

Ne güzel iste.... Aslinda tam tersinide bir güzel tartiusmayi dene bak...Cinsel toklugu olanlarin.... artik.... Cinsellikte doygunlugun...onlari nasil hasta denilecek kadar .... .... arayislara sürükledigini  ortaya dökebilsen.... Yani..Türkiye bemce en ideal... ortalamda... Tamam...arap ülkelerini düsünün...bu acligin had safhasinda...ayni doygunlugun verdigi arayislara sürüklenmesini takip edin.... Cevap söyle ortay cikar gibime geliyor.... Hicbir manevi ihtiyaclarda... zaman faktörü...kisaca...bunu diyelim 17 ya da 18 yasinda bilincli bir sekilde tanimasi ya da  gerekirken...daha öncesinde... dis etkenlerin ... (medya diyebilirsiniz mesela) yönlendirmesi ya da etkisilemsi ile..beyinlerin zehirlenmesi... dir bence.... Böylede olunca... sonuc.... olmasi gerekenin disinda... hastalikmi dersin...ya da ne dersen de...istenmeyen durumlara dönüsebiliyor...!!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!