|
|
|
Cinsel Açlığın Afrikasıdır Türkiye ... |
Sizce neden böyle ? Hemen hemen hergün bu sahneye şahit oluyoruz.
----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizimkilerin gen inde var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni bekliyodun en hızlı cevap atan sensin... Olabilirde bilmiyorum bi kızın gözlerine bakacak cesareti olmayıp arkasndan bakan insanlar var... garip. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o dediklerinden de var evet, gözününün icine bakamayip arkasindan bakanlar ama bunlar sayica cok az, cogunluk öküz trene bakanlar tiplemesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne farkı var... GÖzlerin içine bakmak başka öküzün trene bakma tiplemesi bakma başka ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha yeni acilmamis miydi bu topic ? senin miydi,silinmis miydi ?
ayni resim,ayni konu daha önce de görmüstüm de....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben görmedim. : ) Onun için açtım bugün aklıma takıldı bu söz paylaşmak istedim sadece. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayret daha bir kac gün önce acilmisti bu konu bir bayan arkadasimiz tarafindan....tesadüfe bak resimde ayni.....
yahu su türk insanindan ne istersiniz anlamam...nerde nagativ bir konu veya olay var hemen milletimizin üstüne yapisir.....tövbe tövbeeeee... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admine söyleyelim silsin konuyu : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim gerek yok...neden silinsinki belki okumayan vardir onlarda katilirlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bodrum'da turizm sezonu bildik görüntülerle açıldı  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birde böyleleride var insan oglu demeyip hemen oracikta karistirdigi yerine Baseball sopasinla girisecen  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve gördüm...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paylaşım için teşekkürler lafo....ben bu tür konularda bahsedilen şeyler doğru şeyler olduğu için ard niyet görmüyordum ama sahiden dünyada çok daha aşırı örnekleri doluyken özellikle türkiyenin sürekli eleştirel şeylerle konu yapılması çok manidar.hemde türkler tarafından. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
norveçte mesela 77 kişinin katiline 21 yıl hapis cezası verildi ve büyük ihtimalle 10 yıl sonra serbest kalacak ama bu eleştiri sever vatandaşlarımızdan bir tanesinin çıkıpta bu konuya değindiğine şahit olmadım.... çıksak eleştirsek ne olacak?ne değişecek,neye,kime faydası olacak o ayrı mevzu.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laf olsun,torba dolsun...başka bir şey değil.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşağılık kompleksi değilmi bu? insan kendi ayıbını,kendi ülkesinin,kendi insanının ayıbını rtaya dökmeye nasıl bu kadar hevesli olabilir ki? neticede herhangi bir sorunun çözüm yeri değildir ki sanal..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birazcık düşünmeden,lafımızın nereye varacağını hesap etmeden,görmeden konuşuyoruz galiba lafo? yani yeterli ve gerekli özeni gösteremiyoruz....aynen şu an benim yaptığım gibi der kaçarmışım  görüşürüz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!