110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.08.12, 20:58 @lafontaine Nr.: 21 Antworten

görülen lüzum üzerine,
anladım.yanlış diyemiycem.
ama bana birşey vermeyecek,hiç bir faydası olmayan ve olmayacak olan bir güzelliği sevmek ne içindir peki?
aslına bakarsan kişilikleride hiç bir şekilde umrumda değil,tanımıyorumda,ve tanımak gibi bir niyetimde yok...niye seviyorum o halde?iyi akşamlar ve tekrar hoşgeldin.
bu arada seni sevecek olursam,söz! kişiliğinden dolayı severim
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:02 @lafontaine Nr.: 22 Antworten

görülen lüzum üzerine,
vaz geçtim.
ben yine,senide sadece görünümünden dolayı ve sadece seveyim.öylesi daha kolay ve basittir.kişiliğinden dolayı sevmeye çalışsam seni tanımam gerekecek,bir şeyler paylaşmak gerekecek,belki dost belki arkadaş falan olmak gerekecek falan filan,ne gerek var şimdi
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:18 @lafontaine Nr.: 23 Antworten

görülen lüzum üzerine,
sevmekte bir ihtiyaçtır.mantıklı ve doğru göründü gözüme ama sebebini toparlayamadım kafamda....sevmek kimler için ihtiyaç olabilir ki?
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:20 @lafontaine Nr.: 24 Antworten

görülen lüzum üzerine,
herkes için bir ihtiyaç olabilir,herkesin birilerini sevmeye ihtiyacı olabilir ama niye bende bu şekilde ki?
her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır değilmi lafo?
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:26 @gezgin256 Nr.: 25 Antworten

görülen lüzum üzerine,

Selam,

TB formatına göre yazayımda reytingi bol olsun. Ayrıca konu politik olmadığı için bazı moronların da uğrak adresi de olmayız.

Direk konuya Fromm'dan okuduğum bir cümleyle katkı yapayım.

Aklımda kaldığı kadarıyla şöyle der Fromm "Çok sayıda yararlı şeylerin üretimi, sürüsüne bereket sayıda faydasız insanı üretir."

Teknoloji böyle birşeydir: Fikir, düşünce, üretilen şey yararlıdır. Ama kullananların önemli bir kısmı gereksizdir. Onlar olmazsa da olur. Biraz keskin, aşağılamacı oldu fakat bu bir realitedir. Bu sadece internet için geçerli değildir. Modadan müziğe kadar devam eder bu gereksizlik.

0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:29 @lafontaine Nr.: 26 Antworten

görülen lüzum üzerine,
sevilmeye olan ihtiyaca değinmişsin sen çoğunlukla
ama sevmeye olan ihtiyacın sırrını fark ettim sanırım ben?
hayata güzellik katmak,hayatı yaşanılabilir kılmakla alakalıdır belki?
yani sevdiğin şey gözüne güzel görünür,sana mutluluk verir değilmi?yani ne kadar çok şey seviyorsan o kadar çok şey gözüne güzel görünüyor,sana mutluluk kaynağı oluyordur?
ne dersin?
kolay değildir elbette tahmin edebiliyorum ve ben yorgunum.
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:35 @qirix Nr.: 27 Antworten

görülen lüzum üzerine,
reytingi boş ver qirix,şimdi en lüzumsuz şey,bir vesileyle şahlanmış bir ego olur....
kullananların bir kısmının kullanımının gereksizliğini belirtseniz anlarımda bizzat kendilerini gereksiz görmek hiç bir insana hak değildir diye düşünüyorum o ifade bana darwin i anımsattı.

0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:43 @lafontaine Nr.: 28 Antworten

görülen lüzum üzerine,
bakış açısı her şeydir lafo.
evet her mevsimin bir güzelliği var ama en güzel mevsim kıştırdışarda diz boyu kar,nefesin burnundan çıktığı anda neredeyse donar,ellerin ayakların ve hatta nefesin ve sesin soğuktan titrerken sıcacık yuvanda......
tabi bu arada evsizleri,yakacak odunu kömürü olmayanları ve daha başka bir kısım insanları göz ardı ediyorum.
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:50 @gezgin256 Nr.: 29 Antworten

görülen lüzum üzerine,
Benim yazdığım yazıdan hareketle Darwin'le bir bağlantı kurduğuna göre bana müsade. Muhabetin ( ! ) bol olsun.
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 21:54 @qirix Nr.: 30 Antworten

görülen lüzum üzerine,
yanlış anlama olabilir pekala,düzeltmek sizin elinizde,katılım için teşekkürler,iyi geceler.
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:01 @lafontaine Nr.: 31 Antworten

görülen lüzum üzerine,
aslında reeldede herkes sevebilirde reelde nedense konu bir türlü böylesi mevzulara gelemiyor bence lafo....düşünerek yazıyoruz ama düşünmeden konuşuyoruz,belki o sebepten dolayıdır....yada çoğunlukla onun bunun dedikodusundan,başka bir şey konuşmaya fırsat kalmıyor galiba?ablam vardı akşam,bir müddet onların sohbetine kulak misafiri oldumda
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:03 @efe70 Nr.: 32 Antworten

görülen lüzum üzerine,
katılımın için ben teşekkür ederim efe.
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:20 @lafontaine Nr.: 33 Antworten

görülen lüzum üzerine,
aynen lafo.kadınların dedikoduları ve alışverişleri,erkeklerin dedikoduları ve maceraları
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:25 @lafontaine Nr.: 34 Antworten

görülen lüzum üzerine,
nasıl ipe götürür anlamadım lafo?ben zaman zaman her iki cinsin dedikodusunada şahit oluyorum,çok fark göremiyorum ama kadınlarda genellikle daha fazla detay oluyor,hakkını yememek lazım
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:33 @lafontaine Nr.: 35 Antworten

görülen lüzum üzerine,
anladım şimdi seni.iftira o ve haklısın.bazı örnekleri hatırladım şimdi...çok çirkinleşilebiliyor....aynı şeyi kadınlarda yapabiliyor ama erkekteki durum daha farklı.....
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:42 @lafontaine Nr.: 36 Antworten

görülen lüzum üzerine,
içlerinde en kolayı o sanırım lafo?biraz yetişme tarzı ve alışkanlıklarla birazda eğitim ve kültür seviyesiyle,biraz sahip olunan veya olunamayan değerlerle alakalı sanırım,birazda vicdan meselesi en çokta bakış açısıyla alakalıdır yine sanırım?hayat bazıları için çok kısa,bazıları için çok uzundur,birazda hayatı kısamı,uzunmu gördüğümüzle alakalıdır sanırım onu neyle doldurduğumuz ve doldurmaya çalıştığımız....
0

Beitrag gepostet am 28.08.12, 22:43 @lafontaine Nr.: 37 Antworten

görülen lüzum üzerine,
katılımın ve varlığın için ben teşekkür ederim,iyi geceler,görüşürüz
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

görülen lüzum üzerine,