|
|
|
dogrusu ne ? |
merhaba arkadaslar. birlikte oldugunuz, askiniza/sevgilinize kullandiginiz nickin/msn/facebook sifresini veriyormusunuz? karsilikli sifre sourunu yasanmamali mi sizce? yoksa güven varsa sifreye ne gerek var mi diyorsunuz? kimisi misal partnerin cep telefonu caldigi zaman, onun adina telefona bile cikmazlar. kimisi ise, herseyini sorunsuz sekilde paylasir. partner msn mail nick sifresini veriyorsa ama facebook sifresi olmaz o cok özel ailem falan var diyip vermek istemezse sifreyi, nasil karsilamali bu durumu? aile ok özel, ama asik oldugun adam/kadin özel degilmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
bir laf vardir ""tüfek icat oldu ,mertlik bozuldu"" diye....
ALLAH kahretsin nedir bu ,yok msn yok facebook,bir sürü zirvaliklar cikti insanlar bozulmaya basliyor..
evlisin veya sevgilin var giriyorsun buralara olduki birisiyle yazisiyorsun yandin iste,eee hosunada gidiyor ondan sonra basliyor gizlilikler...o ana kadar bilinen sifreler siliniyor baska sifreler aliniyor..hani sen dostcada yazissan artik kendinden bile süphe eder duruma geliyorsun acaba gören olurmu diye...
ben sahsen evlilerin veya segilisi olanlarin böyle yerlere girmelerini dogru bulmuyorum..insani bastan cikarir böyle yerler kimse kusura bakmasin....
kumar, alkol, icki nasil yuva yikiyorsa böyle sitelerde yikiyor..örneklerini hepimiz görmüsüzdür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
evet en güzeli flirt olabilecegi ortamlardan uzak durmak.haklisin. peki facebook mail sifresine ne diyorsun sen? fikrin ne bu konuda? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
falsch.....kacmak asla bir cözüm olamaz ki ! pislik halinin altina süpürüldügünde yok olmuyor ki.....daha hala orada duruyo,sadece gözükmüyor ama gün gelir o pislikler birikir iste ve halinin altina sigmaz.....o ortamlara girme,su ortamlarda bulunma--diye diye kacmak asla cözüm degildir !
pisliksen zaten pisliksindir ve eninde sonunda esine/sevgiline yapacagin gene bir pislik olacaktir...yani iste cözüm degil orayi burayi yasaklamak....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
yani benim icin facebook veya benzeri siteler hepsi ayni..sonucta kacamak yapmaya müsait yerler...
ya kisaca surda yani türkbaseden örnek vereyim cogu bayanlar resim koyarlar hemde ne resim...medeni durumu evli veya beraberlik diye yazarlar...iyi güzelde arkadasim neden sayfanin sonunda resimsizler yazmasin diye not birakirsin....öylemi..??
yani adama sorarlar derdin ne ,neyin pesindesin...diye..
dedim ya,hepsi berbat,insani yoldan cikarmaya hazir ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
tb ba olsun sorunsuz takiliyoruz gülüyoruz. ama sifre saklandigi zaman ister istemez hmmm aha oluyorum.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
genau so denke ich auch abmin ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
ara sira okey oynuyorsa nickinle demek sifre saklama gibi durumun yok. acik ve net yasanan iliskiler en güzeli. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
sifreyi saklayan kesin birseyler sakliyor demektir zaten.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
internet ortaminda seytana cabuk aldana biliyor insan. ama herkeze bir mesafe konuldugu zaman sorunda cikmiyor. ben bunda sorun yasamiyor ama sifre saklanildigi zaman hehelerim geliyor tepeme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
yilmaz haklisin. yeni tanissa insan, hersey taze olsa insan dikkat etmeli. ama uzun sürelik bir iliskide sence sifre sevdigin insandan gzlenmeli miyidr? yoksa insanoglu cig süt emmis ne olur olmaz sifre verilmemeli mi diyorsun? ayrica facebook sifresinden insan nasil ´soyunulabilir ki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
face, sende böyle diyorsan ist es bestimmt so !  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
du machst jetzt nur saka dimi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrusu ne ? |
iyi bari yabanci biri kuma gelmicek desene  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!