|
|
|
ya siz nasil |
ab, likir likir degil,litre litre ic koc.....afiyet bal seker olsun..... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
hemen geliyor......bos bardak görmeyim zaten !   
kaffee mit red bull.....buyrun hanfendi ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Tskler ellerin dert görmesin....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Abisi icenlere kasa sagda oldugunu söyledinmi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bunu aldim suyu iyice kaynatigi icin,,dazu eduscho gala mild & elegant kaffee richtig gut oluyor.. ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ve sen bunu bitirdikten sonra zaten WC ye tasinacagin icin, en iyisi WCde fal bakan birini ara...
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
kalpten gelen seyler icin karsilik beklenmez....maddi ya da manevi.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bide bunu alamak istiyorum 
ama voll teuer ya sponsor etmek isteyen el kaldirsin  ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
güle güle kullan kedi.....ama zaten bildigim benim kahve tam olarak kaynamis su ile yapilmamali, optimal 90°-95°olmali....bunu yapan birkac makina vardi iste ama insallah senin ki de onlardan biridir..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
naja sicak seviyor misafirlerim diger makineler sicak tutmuyor bunun gibi ich bin kaffeejumky daher tercübe konusuyor burda ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
utanma ya el kaldir iste ne olcek sanki  sudan ucuz 799,-eyroo ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ha 100° sicak, 90-95 soguk mu oluyor simdi ?
hehehehehe
yok yaaws, kahve aromasini en verimli 90-95°de tadabiliyorsun.....100° de kaynayinca werden einige stoffe freigesetzt....bu da kahveyi aci yapiyor iste....daher 90-95° !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
kiz benim gayfem pek datluuuu aci degil  gel ic de görrrr tatlimi aci mi hahaha ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
psssttttttt,forumun erkekleriiiiiiiiiiiiiiiiii !
kedi nin bu teklifine simdi bir erkek olarak ne cevap vermem gerekiyor ? cabuk yardimci olun lütfen bana, kiz cevap bekliyor......
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
taze cikti hem de firindan, afiyet olsun.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
aboya bagla istersen, hergün sormana gerek kalmaz....geldigin anda kahven de hemen önüne servis edilir....daha bir rahat edersin,kolaylik olur sana.....yani,benden demesi ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bakiniz cevap no 146 ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
neyden esinlenecekler, söyle birseyden esinlenmislerdir iste :
hahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
yok,o islere ben bakmiyorum....uzmanlik alanim degil ama bir kahve servisi yaparim hemen topicine..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!