|
|
|
ya siz nasil |
sana da afiyet bal seker olsun crash... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
cay olsun,kahve olsun....2 gram da olsa seker katilmaliymis,saglik acisindan....tabii ki simdi bilemiceem ne gibi yararlari,zararlari var ama cogu kez okudum,duydum. bir miktarcikta olsa seker katilmaliymis caya,kahveye.... 
sana simsiyah bi nescafe o zaman..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Hepinize 
Ben sahsen eldegirmeninde cekilmis kahveyi tercih ederim...Istanbulda mehmet efendi var o eldegirmeninde cekilmis kahve satar siparise göre denemenizi tavsiye ederim@Facelook cok tskler kahvene 4o yil hatiri var.....sagol  
hepinize afiyet seker olsun birde bunu deneyin mehmet efendiden istanbuldan gelmeeeeee ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Aldi kahvesi nescaffe icemiyorum ben ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
zaten 3 aylik kahve stoklarimiz hep Mehmet Efendi'dendir.....oradan alir alir,atariz buzluga... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
cok beklersin....istersen beklerkene,du bi kitap uzatayim da,onu oku..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
o zaman sana hemen bi tane taze akitalim......geliyoooooooorrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
sütlü,sekerli,köpüklü,karistirildi ve hatta sen yorulmayasin diye ilk yudum alindi bile....buyur,afiyet olsun !
hehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ayyyyssss,yerim senin o iltifatlarini......
hahahahaha
ulan köln e de uzak degilim,ramak kaldi.....tam ibne yapacaksiniz beni haaa. sekermissssss..........tztztztzzzzzzzz
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
koydugun son resimdeki kahve makinasi var bende. reklama gecmesin. saeco-ring. hosuma gidiyor. tavsiye ederim. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ben de iste bende olan kahve makinalarinin resimlerini koymustum ya.....onlarin hepsi var bende !
Talea ring plus,burada dükkanda,yanimda zaten.....günde 5-6 fincanini götürüyom dingilin....   ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
afiyet olsun. bende simdiye kadar 2 fincan ictim. haydi kolay gelsin sana... ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
sagolasin,sana da......bol kahveli bir gün diliyorum ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
buldun da,bunuyon sen de haaa......tztztzzzz
al,bi de böyle akitalim bari sana taze taze....... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
geceyi kahve agacinin altinda mi gecirdin yoksa ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ohoooo,günaydin toni.......Köln ibneler sehridir ya, Dodi ye sor sen hele. O yasiyor Köln de....
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
sanki bende farkli...yazin sicaklarda 4-5 min. ,kisin ise 7-8 minimum... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ufo demeyelim de, tanidik bir cisim diyelim.bir roket gibi tanidik bir cisim mesela..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Abisi bende bi sade kahve aliyim lütfen ama grosse tasse yaninada bi redbull  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!