|
|
|
ya siz nasil |
Remine bakiyorumda yok iyisin iyisin simdi.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Es gibt soviele sorten mokka in der Türkei das ist einfach unglaublich, zuhause mach ich noch 1 tl dunklen Kakao rein bei Mokka /Espresso
son kesfim ist Dibek Kahvesi  oda güzel
Auf der Arbeit immer Nespresso |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
dibek kahvesini duydum ama tadina hic bakmadim....türk kahvesi gibi oluyor sanirim ama acikcasi pek fazla bir bilgim yok. Deneyecegim muhakkak ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Mach das schmeckt richtig gut ist ein bisschen milder icinde damla sakızı damla cikolata var aklimda kalan bunlar daha vardi ist so ein mix
Türk Marketinde bulunuyor genelde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Tavsiyen icin tesekkür ederim....eskilerden cikarilmis bu konu harbiden de ise yaradi. Insanin inanasi gelmiyor 
denedikten sonra gene buraya yazacagim nasildi diye  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
SLM FACE kahve olsunda... nasıl olursa olsun ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
facelook ya siz nasilhatta bayan agzi da degmis bir kahve benden sana teste..... 
ve bu arada kusura bakma,simdi cikarayak gördüm tb yi....biraz gec oldu ! iyi haftasonlari sana...... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokarface ...198 numaralı cevabında bana bu kahveyi yollamışsın beni bak artık korona var başkasının agzı değmiş hiç bir şeyi tatmıyorum ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
aynen kardeş eskiden ..bi başka güzeldi her şey ah ulen.. benim eski niclerim  olcaktı da canlandırcaktım o eski aşk,meşk topiklerini ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bütün konuyu okudun mu la? ben bile okumadim valla....okumaya deger icerik va mi acaba? 
iyi hadi bakalim, degmeden degdirmeden haftasonunu kucakla....sana da iyi haftasonlari  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
tabi baktım hepicine .. kimle kimler yazmış ne arkadaşlarıız varmış eskilerden eskiyi canlandırdıgın için teşekkürler hoşçakal iyi akşamlar ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
önceleri dilber kayniyordu burasi simdi ise kaytan biyiklarini L'oreal in erkekleri icin özel olarak ürettigi yosun aromali Men s beard yagi ile yaglayan türden dilber kayniyor 
Iyi aksamlar relax 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
SLM DOSTUM İYİSİN UMARIM ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Güzel insan lakabinin cuk diye oturdugu, yakistigi güzel insan 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!