|
|
|
ya siz nasil |
seyimin keyfinden zaten burada sadece girgirina,samatasina takilmiyorum yani.....gerci isime de gelmiyor da degil hani.....hahahahaha
oturup biseyler yaziyor,ciziyor,birseyler paylasmaya calisiyorsun....yaziyorsun,ediyorsun ve bi bakmissin,tak diye gitmis onca emek verdigin yazi.....zamanla iste insan hatalarindan ders cikariyor ve sirf sululuk,civiklik olsun diye yazmaya basliyor...silinirse de silinsin diyorsun zaten.......önemli degil diye düsünüyorsun !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bende almanyadayim berlinde ama batida filan var satislari galiba yazari da söylim dagitimini zeki nurcin bey yapiyor kendisi roman yazari ayni zaman da bizim sairler gurubundadir siirde yazar okur su an dagitimini o yapiyor ondan ögrenir sana mesaj atarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
tamam nihat...sagolasin ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
schönes WE sana.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
önceleri olsaydi derdim ki : hele de su kahvelerin yaninda bir de keyf sigarasi oldu mu, tadina doyulmaz.....
ama artik diyemiyorum.....ve haklisin,güzel bir sohbet esliginde,tadina tad katilir kahvelerin.. 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |

ya da
kekli verziyonunu bulamadim,bunlarla idare ediver bari.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ohooooo,desene sana kahveyi böyle servis etmeli.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
sansli miyim,degil miyim bazen ben de bilemiyorum.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
iradeyi kullanabilmek sans isi degil ki....otokontrol mekanizmasini 3. vitese taktin mi zaten kendiliginden gidiyor araba.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
en azindan araba park halinde degil....tingir mingir ilerleyebiliyorsun ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
2-2.50 € luk bir ilerleme diyiim bari.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
valla sanirim ben bir daire falan rahatlikla icmisimdir yani....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
10 x 4.5€ diyelim,ortalama x 365 = 16425 €
gecmis olsun....hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ama geceden kahveyi koyunca,kahvenin aromasi ucuyor,gidiyor sabaha kadar makinenin icinde...
eskiden bizde de var saati ayarlamali....kullanirdik biz de hep !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bende bodrumda tripleks yazlik gitti....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
abooooo...teknolojinin ne moklar becerdigini gel de gör iste. nasil bir ilerleme,nasil bir gelismedir yarabbim bu.....yoktu iste,bizim zamanimizda yoktu iste böyle teknoloji harikasi seyler....
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
orta bi türk kahvesi......hemen geldi,afiyetler olsun ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
hatta bayan agzi da degmis bir kahve benden sana teste..... 
ve bu arada kusura bakma,simdi cikarayak gördüm tb yi....biraz gec oldu ! iyi haftasonlari sana...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
alisacaksan geri cektim o zaman o resmi.....yollamadim say !
hahahaha
onun yerine bari bununla deneyim sansimi da, belki buna alismazsin.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
pazar sabahlari özellikle pireler ve dötüm arasinda yakin bir bag bulunmaktadir,rahatsiz edilmeyi pek sevmez pirelerim.....bu yüzden buralarda pek bulunmam.   
kalkinca da günün geri kalan kismini aile bireylerini birbirine kenetleme calismalari yapildigindan,söyle diyiiim en iyisi sana....pzr günü komple yokumdur buralarda..... 
hesap verme islemim de bitti sanirim....gidip bi kahve icem ben !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!