|
|
|
ya siz nasil |
valla ben kahveyi pek sevmem ama bio kahve cikti cörek otlu filan 7 cesit onlardan deniyecem begenirsem onu icerim galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
anca uyandirir seni sanirim.....
afiyet olsun aleyna... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
biolojik üretilmis kahveyi biliyorum da, cöreotlusunu hic duymamistim daha nihat....
o gelene kadar bununla idare ediver bari,cöreotu yerine eti puf.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
yok ben almim hemde isatnbulda üretildi yazar bir arkadasim avrupa dagitimini üstlenmis gecen benim calsitigim firmaya geldi gösterdi bastan bende inanmamistim araomali ,cörekotlu,findikli falan cok güzel deniyecem tadina bakim size söylerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
müessesemiz pzrtsi-cuma günleri arasi abo servisi sunmaktadir ya....mukavelemizde acik acik yaziyor bu..... 
ama gene de kiyamam ben sana.....hemen geldi kahven !
hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
buyrun benim kahvem sizin olsun hemde eti puflu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
findik,vanilya,vs. aromali kahveler var da, cöreotlu ya da ne bilim tahinli falan....hic duymadim !
hele bi ciksin.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
valla ben de diyorduk ki en fiyakali, en baba jpg/gif aleyna ya gitti haaa koskoca topicte.....desene begendiremedik !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
üretimdeler satiyorlar ciksin ismini filan söylerim 250 gr paketli gözümle görmesem inanmazdim ama cikmis türkler biz bu konularda cok basariliyiz masallah bize  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
nedense kendimi su an sanki seninle 40 yillik evliymisim gibi hissettim....hergün 7/24 demek,haa !?
hahahahhaa
afiyet bal seker olsun....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
tamam....merak etmedim degil acikcasi.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ne fenasi !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
rica ederim begenmedim anlaminda degil ben kahveyi sevmyiorum genelde bazen arkadaslarla bulustugumda iciyorum hem kahve kalp krizine cok megilli saglima dikkat etmek zorundayim degilmi ama sözü acilmisken benim meshur bir sözüm vardir ." Kahvenin kirkyil hatiri vardir derdin simdi sen gittin kahvenin hatiri sende fincani bende kaldi " begendinmi? benim üzerime kayitli sözümdür  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
zaten biz herhalde getirtip satacaz istersen sana cörekotlusundan gönderim 1 tane hediyem olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
silinmis,gitmis....aksam kesin gene kavga cikmistir....küfürler havada ucusmustur....silmislerdir topici.....gündüz bisey yoktu ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
sagolasin nihat.....ama kabul etmem,edemem !
bi ciksin, fiyatiyla seve seve kabul ederim teklifini !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
adresi verim istanbuldan al nerden katiliyorsun baseye bilmiyorumda istanbulda bu firma su an üretimde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
allaallaaaaaa.....en son kavga bitmis,biz kaynatiyorduk ! gene neler oldu allah bilir.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Almanya dayim nihat.....
Isvec ise amcaoglum olur..... 
Istanbul a gitmeden o zaman bi calarim kapini, adresi alirim senden....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
sözünde ilginc hayati ben yazar oyanarim siiriminbir dörtlöügü geldi aklima basligi ben ne zaman seni hatirlasam ismi dörtlügü yazim Ben ne zaman seni hatirlasam!...........
mavi gelir aklima
bir filim seridi gecer
gözlerimin önünden
yazan sen,oyuncu sen
yöneten yine sen
yasarim herseyi sensizde olsa
sadece sorarim sana
bu filimde ben kimim ben............
sadece bir dörtlügü  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!