|
|
|
ya siz nasil |
icersiniz kahvenizi ? size en cok hangisi tat veriyor ?
bir fincan kahvenin 40 dakika hatiri vardir diyerekten bu topic yola cikmis olsun bari...hehehe
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
oglum,cek bayana sade bir nescafe..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ben yapmadim ki....sicak su ve nescafe karisinca bu durum ortaya cikti !
afiyet bal seker olsun bu arada....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
müsteri velinimetimizdir....ayak alissin diye hadi sirketten olsun kahve bugün.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
ve yanlisim yoksa evde 3-4 tane de cezve var....ikisi bakirdan,aynen bu resimde eklemis oldugundan gibi.....türk kahvesinin yeri ayridir tabii ki.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
bizde ki bakirlarin biri büyük,biri kücük dicem ama bu sefer de WC fiyat levhasina benzicek yazdiklarim......
hahahhahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
iyi,o zaman gümüs bilekliklerimi,kolyelerimi satayim da, sülale boyu bir cezve daha alayim o parayla.....
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
nargile fan olamadim hic hayatim boyunca....pösür pösür paket sigara bitirirdim ama nargileyi hic tutamadim.....nedense artik,ben de bilmiyorum ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
filterkaffee yani tatli ? 
ben de sekersiz aslaaaa icemiyorum kahveyi.....suratim 97 yasinda ki bir amcanin teni gibi burus burus oluyor sekersiz icersim....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
schleichwerbung yapmasan diyorum burada....ne demek --ich liebe es ! -- !?!?
hehehehehe
sec,begen ve ic....afiyet olsun sana daaa..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
Kahve olsun simsiyah olsun icerken sade kahve tadi olmali )kahve cesitlerini hertürünü severim ama türk kahvesi bir baska keyf verir insana afiyet olsun sizlere  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
faceim..iyi bi konu..bana da acilen bi makina lazim  ne alacagimi bilemiyorum  tavsiyen varmi? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
kahvenin o aromasini burun deliklerinin en arka dipköselerinde bile hissedebilmeli,tadi ise damaklarda bir sörfcünün dalgalarla dansi gibi süzünebilmeli derim ben......sana da bol kahveli anlar.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
tam adamina sordun....kararsizliktan neredeyse hepsi de var ya bizde iste....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
hayat zaten aci,kahvem ise tatli olmali iste bu yüzden.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
keine empehlung  bende dodiye sorarim pfff..bilincsiz herif ne olacak ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
kaffeevollautomat tarzi bisey mi alacan yoksa kapseln & co tarzi bisey mi ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya siz nasil |
vollautomat cok büyük  okadar yerim yok..pad veya kapselli hangi makina en iyisi ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!