|
|
|
cinsel acligin afrikasidir türkiye |
cinsel acligin afrikasidir türkiye bu ne ya  resmem gözleri ile tecavüz etikleri yetmiyormus gibi ...  yine bir alman kizina, 5 hayvan tecavüz etiler ... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sapik olmuslar iyice olay ben ordayken oldu ....allah tüm kadinlari korusun .... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resmen türkiyede yasamak korku ile yasamak demek hele ki tatil sitelerinde igrencligin ötesini gördüm sülük gibiler sükür katil olmadan döndüm.. ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
side,de oldu olay ,,,inan cok fenalar burdaki türk erkeleri melek orada yasanlarla kiyaslarsak ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefes almalari bile hata ,,,  onlarda cekecek allahin sopasi yoktur. ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ellerine saglik iyi yapmis hak ediyorlar bacim ....hotelde müdür bile taciz ediyor ki kusasin geliyor insanin en güzeli peceli gezmek ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen bacim bunlar kudurmmus ya,,,ben almanyada böyle öküzlük yasamadim zum kotzen ... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir olay degil ama neyse ....türkiye vatanim ona laf yok ordaki yasayan öküzleri silmeli bence ,,,, ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya birak burda su an kadinlarin tacize ve teceavüze ugradigini tartisiyoruz ,,almanyada kadinlara bu kadar baski yok diyoruz...burda cocuklarla tecavüz ediyorlar ve susmuyoruz susmayacagiz!!!sen kadin olsaydin belki biraz anlardin bizileri.... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper yorum  tebrik ediyorum seni ,,sen anladin beni.... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tek suclu bu diyorsun yani ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya birak anlamiyorsun bizi burda öküz yok demiyoruz ...hotelde yemek yerken masana muz seftali gönderen olmamis senin olsaydi anlardin ...bakan olursam sanada muz yollarim acaba hosuna gider mi ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güneste yanmaya raziyim yeter ki öküzler gölge etmesin  . ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaa  ben sana terbeyiz ne yazmisim be....en iyisi sen mantikli düsünmeye calis ,,,ve sonra yazdiklarimi yeniden oku lütfen..... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumlarin icin yinede tsk ederim eger istemeyerek kirdimsa af ola ,,,saygi bizden efendim ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel bir aciklama clap:
----- Meleklerime küfret de şeytanlarım haz alsın! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deme ya neden ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu başlığını sevdim. Olayı güzel özetliyor. Ama ve lakin bazıları vahada yaşadıtıkları için, "vay hayvan bu da yapılır mı?" diyor. Bazı aklı evvellerde serap gördüğü için, "Ülkemi Ülkemizi Vatanımızı böyle başlıkla kötülemek bence yanlış" diyor. Mesele şudur; Avrupalılar bireycidir. Tecavüz olunca birtane sapık ile bir tane kurban olur. Bizede ise toplu hayvancılık vardır. Tecavüz olunca birkactane sapık ile bir tane kurban olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarafsiz olarak bir sey demek istiyorum..konunun tamamen disina ciktiginizi biliyorsunuz arti burda okuyan bir sürü bayan varken sizlerin ana avrat küfürlesmeniz birbirinizi oraya buraya cagirmaniz ne kadar dogru...
delikanlilikmi bu simdi..
ayrica türkiyedeki tüm erkekleri ayni kefeye koyanlarida anlamiyorum..avrupadakileri övüyorlar,gecin bunlari (türkleri bahs etmiyorum)senin övdügün avrupali kendi öz cocuguna tecavüz ediyor..ne sacmaliyorsunuz siz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiki su mühür olayini kimse tasvip etmez,cok yakisiksiz bir söz.hele hele toplum icinde böyle seylerin konusulmasi ayiptir..
ama burda böyle yazarak bir sey elde edilmez sen gel yok sen gel..herkez biliyorki kimse biryere gitmez..
neyse yinede küfürsüz kibarca tartismada yarar var derim..delikanlilikta budur öyle deyilmi arkadasim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!