106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:11 Nr.: 1 Antworten

yahudi
slm arkadaslar.
simdiden yahudi arkadaslardan özür dilerim. aramizda yahudi arkadas varsa sorrry!!!
neden yahudiler hicbir ülkede sevilmez onu merak ettim???
amerikada binlerce yahudiler var ama ordada sevilmezler gercek amerikanlardan,,,,
neden?

0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:21 @ahududu Nr.: 2 Antworten

yahudi
tskler ahududu.
0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:24 @-toni Nr.: 3 Antworten

yahudi
yahudilerden cok seviliyoruz evet.
0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:31 @-toni Nr.: 4 Antworten

yahudi
yani yahudileri kendine örnek mi ediyon toni?
yani hem zeka hem kafa varya bunlarda.... sadece soruyom .... yargilamyiroum seni sakin yanlis anlama ok!?
0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:33 @ahududu Nr.: 5 Antworten

yahudi
ahududu hanim ...benim görüsüm . benim eniste yahudi . annemim kizkardesinin kocasi. aileden degil yani. diyor ki benim dinim imamim para diyor! gerisi bos diyor.
0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:36 @78dollar Nr.: 6 Antworten

yahudi
biz bi yerde yanlis yapiyoruz....
bi yerde kalmisiz sanki....
ilerleme yok! neden??
hatta en zeki bilim adamlari zamaninda müslümanlardi....
0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:40 @klaus Nr.: 7 Antworten

yahudi
vay klaus arkadasim...
tskler!
hast den nagel aufn kopf getroffen!
bu yahudilerde birbirlerine destek var! aynen!
bende ayni görüsteyim.
bizde neden yok?
bu yahudilerin sirri ne?
0

Beitrag gepostet am 13.08.12, 23:58 @midye Nr.: 8 Antworten

yahudi
vay vay vay ....midye hanim migdeme oturdun yazdiklarinla.....

0

Beitrag gepostet am 14.08.12, 00:00 @midye Nr.: 9 Antworten

yahudi
bu ilaclarin özü sözü bizden! olmaktandir.
0

Beitrag gepostet am 14.08.12, 00:01 @ahududu Nr.: 10 Antworten

yahudi
ay ne güzel.hadi hep beraber yahudi olalim kiz
0

Beitrag gepostet am 14.08.12, 00:28 @-toni Nr.: 11 Antworten

yahudi
 türkleri bilmem de kürtleri nedense amerika çok seviyor. sence neden toni? sen zaten nedenini söyleyecek değilsin ya öylesine sordum işte hatta amerika gibi başkalarıda pkk yı destekliyorki kürtlere devlet kurdurmak istiyorlar. Neyse sen buna cevap vermezsin ya yazdım işte
0

Beitrag gepostet am 14.08.12, 00:39 @-toni Nr.: 12 Antworten

yahudi
yine aklındakini söyledin. amerika türkiyedeki kürtlere devlet kurdurmak istiyor. Amerika türkleri sevmiyor. tayyibi seviyor o.
0

Beitrag gepostet am 14.08.12, 00:48 @-toni Nr.: 13 Antworten

yahudi
demekki türklerden başka hiç kimse kürtleri sevemezmiş. bunu kürt halkı bildiğinde terör biter. niye bilmiyor? biliyorsa neden alet oluyor?
0

Beitrag gepostet am 14.08.12, 00:58 @klaus Nr.: 14 Antworten

yahudi
kürtlerin dilini kültürünü yok edenler türklerinde insanlığını yok ettiler. darbecileri 12 eylülde yaptığı şerefsizlikler için terör mü yapalım? herkes dilini konuşur kültürünü geliştirir. türklerden ayrı tek kültürleri ağalık, aşiretçilik. başka ayrı kültürümüz neyse bilelim.  
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 12:27 @jetmemo Nr.: 15 Antworten

yahudi
Fakat bazi sürekli türklügü savunup poposunu kaldiramayan tembel  besirlerin hosuna gitmedigi icin arkadaslarin bir cogunu  yahudileri sevmekle itham etmisler.

Yapilan yorumlarin hic birinde ben yahudi yanlisiyim yada onlarin tarafindayim lafi sarfedilmemis okuduguma göre.

Kiskanclik var sanirim, bir avuc insanin yaptigini basaramamis olmanin verdigi bir fesatlik ve haset var.

Oysa bizim onlardan daha cok imkanimiz vardi, cünki hayata onlardan 1-0 önde baslamisdik, dinimiz vardi sigindigimiz.
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 13:02 @jetmemo Nr.: 16 Antworten

yahudi
Gönlümüz isterki bizler  her konuda söz sahibi olalim ve türklügümüze yakisir sekilde dünyayi titretelim. Egitimin sifir oldugu bir millet oldugumuz sürece mümkün degildir bu.

Senin yazdigin seylerde gercek payi var, suan  kullandigimiz  bir cok teknolojik aletleri yahudi ürünü diye kullanmaktan vazgecmiyoruz, neden?

Arkadas bir konu atmis ortaya,hemen olay rekabete dönüsmüs, oysa kiyaslama  yapilmasi bile komik.

Türkiyenin aci gercegine parmak basinca ah vah sesleri yükseliyor, ve kisisellesiyorlar gereksiz.
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 13:08 @afeti-devran Nr.: 17 Antworten

yahudi
Bu hikayede yqahudilerin hileci oldugunu bir kez daha görüyoruz fakat  bu bilinmeyen birsey degilki.

Basarilarinin arkasinda her türlü pislikten kacinmayan, yeri geldiginde babasini öldürmekten cekinmeyen bir irktan bahsediyoruz.

0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 14:04 @78dollar Nr.: 18 Antworten

yahudi

fenerbahceyi kimse sevmiyor. ama neden? cünkü galatasaraya ve besiktasa fark atmis oldugu icin. cekilmiyor kiskaniliyor.

15 milyom yahudi dünyayi yönetiyor da ondan sevilmiyor.

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 14:11 @berdush Nr.: 19 Antworten

yahudi
Acik ve nett.
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 14:20 @sayisiz Nr.: 20 Antworten

yahudi
cok farkli bir tespit forumdasim.. ama haklilik payiniz yüksek. yahudi dini hakkinda fazla bilgiye sahip degilim ama belki de yahudi dinine baska dinlerden kisilerin katilmasi yasak olabilir. dedigim gibi bu konuda fikrim yok.
-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

yahudi