|
|
|
Yardim lütfen |
yaws bi kizarkadasim bana -çikibük face- diyip duruyor.....türk dil kurumuna baktim, wikipedia ya baktim ama ne anlama geldigini bulamadim....herhangi bir bilgisi olan var mi aranizda ? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
vah vahhhh sen bu hallere düsücek adammiydin faceeeee  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
sorry millet,yoktum....müsterilerle bogusuyordum !
hepinize yardimlarinizdan dolayi tsk. eder, hos sohbetler ve iyi aksamlar dilerim....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
durumlar onu gösteriyor gibi..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
Allah tan yani daha fiki bilmem neli durumlara düsmedim daha....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
senin kebapci da buna benzedi biraz.....  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
tam da fi...li birseyler yaziyordu ki,susturduydum onu.....korkmustum.....tirsmistim. bosunaymis demek ki desene.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
burada gerekli aciklamalar yayinlandi bile..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
ahhaha seni gidi cikibüklüüü seniiiii ahhaha süper vallahi gözlerim yasardi gülme kirizindeyim simcik tutmayin beni cikibüklüde oluverirmis bizim facecik oyyyoyyyyoyyyy very very komik ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
gülme kiz........dua edin de cükübik dememis bana karikatürde ki gibi. yoksam ben o cükübiki kaptigim gibi kendime bir nick acardim....ondan sonra görürdüm sizi facelook u ( face/facecik/faceim/facecigim )kisalttiginiz gibi bunu da kisaltip diyebiliyor muydunuz ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
bu 10 dk. boyunca böyle devam etmiyor,di mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
ahhah kulaklara bak amaning voll auf empfang hehe ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
ben var önce duj almak,sonra türkce ögrendi....türkije joook güzeeel, erkekler güzeeel....para güzeeeel
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
asansörle cikmadiktan sonra..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
bunu zaten huma da yapistirmis buraya,karikatür olarak......biliyom ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
D  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardim lütfen |
taaaa BA zamanlarindan beri.....hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!