133 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.07.12, 23:49 Nr.: 1 Antworten

bu hayat
bu hayatın bana ilk dersi;eğer sevdiğim insanın canını yakarsam benim canımın çok daha fazla yanacağı olmuştu...
bende o dersten sonra hiç bir şeyin sevdiklerimi üzmeye,kırmaya değmeyeceğine karar vermiştim....
ya sizin ilk dersiniz?
0

Beitrag gepostet am 21.07.12, 23:58 @gezgin256 Nr.: 2 Antworten

bu hayat
hayatta hic birseyin sabit olmayisi

peki ya ise yaradimi o ders? bu ara selam

-----
Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:04 @sepgo Nr.: 3 Antworten

bu hayat
aleykümselam...
hayatta hiç bir şeyin sabit olmayışını nasıl anladın sepgo?
hoşgeldin bu arada,seni gördüğüme sevindim
elbette işe yaradı.çok şükür...
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:05 @gezgin256 Nr.: 4 Antworten

bu hayat
valla sevindim yaradigina...

e birden hic degismeyecek sandigin seyle r birden degisince..dünyanda degisiyor..ozaman dünya bakisinda degisiyor

-----
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:08 @gezgin256 Nr.: 5 Antworten

bu hayat
İyi akşamlar,
Konunun içeriğine değilde başlığına göre cevap vermek istiyorum forumdaş,kabul ederseniz.
Bu hayat bazen  çekilmez oluyor
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:09 @sepgo Nr.: 6 Antworten

bu hayat
yorum ve tecrübe farkı sanırım;
değişmeyen tek şey değişim değilmi?
geriye doğru baktıkca yani en başından beri hiç bir şeyin aynı kalmadığını görebiliyor insan bariz bir şekilde.
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:13 @gezgin256 Nr.: 7 Antworten

bu hayat
bilemiyom gezgin... bakalim hayata daha neler getirecek

-----
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:13 @su_hayat Nr.: 8 Antworten

bu hayat
dilediğiniz gibi cevap verebilirsiniz su_hayat...evet bazan bu hayat benide bir hayli bunaltıyor ama her gecenin en karanlık anında dahi bir sabahı olduğunu öğrendim ve gördüm ben.mutluluklar sevinçler kahkahalar gibi dertler kederler,sorunlar da geÇİCİ DURUMLAR.
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:20 @sepgo Nr.: 9 Antworten

bu hayat
Allah kimseye bela kaza vermesin,kimseyide sağlığıyla imtihan etmesin sepgo...sahip olduğumuz en değerli şey sağlık....
hastanede bir adam gördüm bir kaç gün evvel;hayatını çok fazla etkilemeyen ağrıları varmış.adam boylu poslu 90 kiloymuş.bir fıtık ameliyatı olmuş yanlış operasyon sonucu felç olmuş.hanımı hastaneye tekerlekli sandalyeyle getirmişti...ağrıdan sızıdan inim inim inliyordu adamcağız,bi deri bi kemik kalmış...içim acıdı...adamın eşi anlattı hiç yoktan insanın hayatı birden bire senin dediğin gibi nasıl değişebiliyor.çok şükür ben öyle ani bir değişim yaşamadım.
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:22 @gezgin256 Nr.: 10 Antworten

bu hayat
Benim çekememezliğim kendi kişisel sorunlarım yüzünden değil forumdaş
Bu kadar hızlı bir iletişim ve öğrenme çağında bile, insanlığın hala akıl tutulmasında diretmesine, inanmazlığımdan ileri geliyor.
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:28 @su_hayat Nr.: 11 Antworten

bu hayat
bilmek ve öğrenmek çare değil hiç bir şeye....
neyi bildiğimiz,neyi öğrendiğimiz ve neyi yaşadığımız değilmi asıl mesele?
doğruluğunu savunamıycam ama ben o konuda umursamaz ve vurdumduymazım...çünkü elimden birşey geleceğini sanmıyorum,o halde kendimi niye üzeyim?
benim elim sadece yakın çevreme uzanır,onlar için çaba sarf ederim.
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:38 @gezgin256 Nr.: 12 Antworten

bu hayat
Meselede bu ya asla yanlız başına mutlu ve huzurlu olamıyoruz,ne kadar ''neme lazımcı' olmaya çalışsakta toplumsal varlıklar olduğumuz için başka yerlerdeki huzursuzluklar bizleri etkiliyor.
Diyelimki: Siz,aileniz ve çevreniz gayet huzurlu ve sakin,kendi çapınızda mutlusunuzda: mesela;çocuğunuz okuldan dönerken alkollü bir sürücünün yüzünden kaza geçirdi yada oğlunuzun askerlik yaptığı bölgede mayın patlaması olmuş.(hala değiştirmeyeceğinizi düşündüğünüz şeyler hakkında düşünmemeye uzakmısınız)
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:45 @su_hayat Nr.: 13 Antworten

bu hayat
o bahsettiğiniz faraziye olaylar nehirde akan suyun ahengini bozan müdahalelerdir.onlar gerçekleştiğinde elbette suyun akışıda değişir ama henüz o müdahaleler yokken belki hiç yaşamayacağım bir şey için ne diye kafa yorayım ki ben?
benim mantığım böyle çalışır ama anladım sizi ben.
0

Beitrag gepostet am 22.07.12, 00:53 @su_hayat Nr.: 14 Antworten

bu hayat
yani birşey başımıza geldiğinde zaten yeterince üzülmüyor acı çekmiyor,etkilenmiyormuyz?birde yaşamadan kafa yormaya değecek kadar uzun değil ki bu hayat?zaten yeterince sıkıntı varken ve mutlu olmaya ayrılan zamanlar kısıtlıyken,birde yaşamadığım şeylere üzülmek ve kafa yormak bana uymuyor.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

bu hayat