Slm herseyin ufagi tatli oluyor demi
alin iste gelde sevme...
ve biz insanlar gecinemiyoz sadece bakin birbirimizin dilinden anlamiyoz bazen yerine göre ama hayvanlarda yok bu onlar belkide bizden dahada cok insan.
Pandanin bakicilari pek bi sevimli gelmedi Bana...
insan isirasi geliyor demi etli butlu heryerleri haha cok tatlilar evet ufak cocuklarda öyle oluyor cikmak isteyince neler deniyorlar tüm güclerinle haklisin canim desene ah anilar ahhhhhhh ben biliyom du bist bestimmt ne liebe mamiiiiiii
vallahi 90 -60-90 bekliyorsan öyle gelebillirler sana onlar islerini yapiyorlar baksana cokda temiz ortamda büyüyorlar haklarini yemeyin bence.
Nereye kaydi aklin hemen oyle biraz yavas,
Ben daha cok pandaya davaranis biciminden doalyi yazmistim...
diyorsunnnn hadi bakalim öyle olsun vallahi ben kötü bisey görmiyom günde otuz defa onlari ordan indirmeleri gerekiyordur kesin göründügü gibi gaddar degil calisanlar sana öyle geldi bence ama sürekli peslerinde kosmak gerekiyordur ayni bir ufak cocuka kirk defa yapma dersin yine yapar onun hesapi.
Bak iste orayi dusunememistim bu yuzden haklilik payin var bir iki degil belki gunde kirk elli kere,
Tabi burasi dogru yalniz ne bileyim sanki Bana sonunda kaldirip pencereden firlatacakmis gibi bir izlenim verdi...
ben gibisin demek ahah bende kedimi öperimya sapir suppur ufaklikdan beri oda alistiya süzüliyor illa öpsün patilerimi göbegmi diye haha onlar gayet iyi biliyor sevildiklerini vallahi babamda bana cok laf söyler senin babanin dedikleri gibi normal sanirim hayvan sevigisi asiri var napam.
rofl: yani...........
hihihi )
ay bunlar ne datlu böyle amanda aman ahah her iki tarafda faydalanmaya bakiyor bebek biseyler ariyor yavrularda onlarda emzik ariyor saniyorum bebek süt kokuyor diye ay kiyamam ne sekerler tskler paylasim icin.
hayat beni neden yoruyorsun MIAUWWWWWWW
ay garibimde ne sakarmis haha ikide bir düsüyor
oyoy die sind mal süss danke tonilein ellerine saglik bayagi bi güzl yakistilar mersüüüüüüüü