|
|
|
das ist doch geil - |
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
siyah tirnak boyasi..ve artik kirli tirnaklara son.
sizlerde de varmi buna benzer $aka türü reklam ve ya benzerleri..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
bu kiz baaana parmak gösteriyor memo  ne demek istiyor aceba ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
En büyük sensin diyor sepgom.. yok ya..tirnaklarini temizlemeye ü$enenler,siyah oje sürmü$ler. Ben ayvayi yedim..öyle bir $ansim yok.tirnagimin icindeki yag ve kiri cikarmak her gün yarim saatimi aliyor. o yarim saatte neler yapilmazki ..hem de neler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
sendemi sürecen lo yoksa  ama birak kirli kalsin..ben kesim okadar  bu ara kizin elinden gözümü ayiramiyom ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
hangi elinden ..sagmi..solmu..? Ben metal bran$indayim,tirnak kesmek faydasiz..temiz tirnak icin biraz zaman lazim..oje iyi fikirde,bana ters..Karizmayi koruyalim derken kestaneyi cizdirmeyelim..   ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
sag eli cok hos cimis bence  e haklisin o isler zor  sana kolay gelsin  evet sen sürme zaten  biz o bayanninkine bakalim yeter ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
  hakikatten ya..sag eli daha ho$. nedense..?? cözemedim. ho$sohbetler arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
ach ach o elin yerinde olmaya neler vermezdim diye ata söü vardiya  ach ach  tsk ederim memo ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
aslm.ahu hanim.. ne diyeyim..tek kelime ile Iste ses.i$te show bu..   Bu ses kimde var ya.. helalllllllllll..  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist doch geil - |
slm.sevgi elbette olur..o patatesler cimleriyle,kizarmi$liklariyla cok $eyler söylüyor.. ama anlayana tabi.. te$ekkür ederim.harika.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!