|
|
|
Izine gidecekler..... |
diyorum ya,yakindir....--yurtdisinda ikametgah harci-- gelirse inan hic mi hic sasirmam
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
iki gün önce geldim türkiyeden bu uygulama var maalesef ama sans isi ben 3.5 hafta türkiyedeydim telefonum kitlenmedi  hem harc 100 TL birde 30 TL bisey icin daha veriyorsun yani toplam 130TL ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
yok,sanmam....bu önceden tasarlanmis,planlanmis bir hamle.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
daha yeni basliyormus bu uygulama sanirim.....benimkinden biliyorum iste ben, dün cebine mesaj gelmis, maliyeye 100 ytl yoksa 14 ünde hat kapaniyor.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
daha var mi bu ayak basti parasi??? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
was das denn für eine schweinerei.... telefonsuz kalirim yine ödemem 100tl...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
yok, 10 gün icin vermem o parayi,salak miyim diyo..... 
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
malini biliyo adamlar ki..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
100 ytl...100 € degil.....o 30 ytl ise zaten normal senelik vergisi hattin.....herkesten alniyor o,senelik.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
felek, baska ne verir bayanlar !?!?
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
dava bilincli ya da bilincsizce para harcamak degil zaten, devletin biz alamancilara boruyu nasil sokariz hesabi yapmalari.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!