|
|
|
Izine gidecekler..... |
aklinizda bulunsun da :
Yurtdışından gelen 'cep'ten 100 TL alınacakMaliye Bakanı Şimşek, yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarından 100 TL'lik harç alınması uygulamasına geçileceğini söyledi.  ntvmsnbc Güncelleme: 11:03 TSİ 17 Nisan. 2012 Salı ANKARA - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Basın toplantısı düzenleyen Şimşek, yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarından 100 TL'lik harç alınması uygulamasına geçileceğini söyledi.
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
Alsinlar tabi gec bile kalindi... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
hayir, az önce hatun ile tel.lestim....ona taze mesaj gelmis türkcell den, harc yürürlüge giriyormus....100 ytl ödeyin yoksa ayin 14 ünde hattiniz kapaniyor diye mesaj gelmis....sunun surasinda zaten 10 günüm kaldi tr de, ödemem....hat kapaniyor,haberin olsun diye--sagolsun bilgilendirdi beni.....yani cok taze bir haber bu daha ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
Eee simdiye kadar akillilarin eziyetini cekelim biraz, Nede olsa dayima amcama diye diye olacagi buydu.. Bir ara zaten ayak basti arasimi vardi ney... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
evet, vardi öyle bi ayak basti parasi mi ne....hayal mayal hatirliyorum,pasaportun icinde ögrenci belgemi de tasiyordum, o parayi ödememek icin.....ögrenciler yirtiyordu da...hatirladigim kadariyla... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
valla turkcell den mesaj daha 1 saat önce gelmis,hemen bi turkcell bayiine gitmis,sormus....dogruymus yani,ya ödeyecek ya da hat kapanacak. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
harc degil haractir o.. zaten ne varsa almancilarda var.. vursunlar bakalim..  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
sadece alamanci mi? genis capli düsün biraz....bunun hollanda da yasayani,fransa,belcika,danimarka, ingiltere....kac milyon türk yazlari göc ediyor vatanimiza, emeklilerimiz senenin her ayi.....2x2 eder 8.9 trilyon euro yani..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
fransadaki de alamanci, danimarkadaki de.. onlara göre alamanci demek cil tavuk demek.. D ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
iyi tamam da bu basit bir kaynak degil, yani bu önemli parayla ne yapacaklarmis? yoksa basbakanin oglunun gemisi su almaya mi basladi ne? yeni gemi mi alinacak aileden birine?? bilelim yahu  ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
hadi ya.. valla dünyada inanmam.. kesin birileri aglamistir basbakana.. kaynak gerekti de onu bu sekilde yapacak. hem uzaya gidipte ne yapacagiz ki orda?? orda kadin olsaydi coktan giderdik öyle degilmi? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
hem biz neden uzaya gidiyoruz ki cennet durmusken.. millet gitsin uzaya arkadas.. biz cennetten arsa kiralayacagiz.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
Türk ün gidemeyecegi,desemeyecegi mesafe yoktur--gazindan yola cikmis sanirim.....ben de bilemicem
hahahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
valla bu konuya dram da girer komedi de.. yahu böyle sacmalik mi olur? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
ülkemizde zaten ne yazik ki komedi ile drama ayrilmaz bir bütündür....icicedir ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
sömürü ile hosgörüde öyle. ayrilmaz ikiz kardesler gibi.. yahu bir kutu makarnaya 100 lira cok degilmi face..? millete verdigini bizden cikaracak yani. ))) ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
bunu buldum :
Yurtdışından yolcuyla gelen cep telefonuna 100 TL harç Türkiye’ye yılda 15 milyon cep telefonunun ithal edildiğini, 1 milyon cep telefonunun da yurtdışından gelen yolcularla birlikte getirildiğini belirten Maliye Bakanı Mehmet ŞimşEk, “İthal edilen cep telefonlarından, telefon başına aldığımız 100 liralık ÖTV, yurtdışından yolcuyla birlikte getirilen cep telefonlarına da uygulanacak, yani bir harç alınacak” diye konuştu. Maliye bu yolla yılda 100 milyon TL ÖTV geliri elde etmeyi hedefliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izine gidecekler..... |
demek uyanik olanlari maliye bakani yapiyorlarmis.. yani almanyaya türkiyeden istedigin telefonu sok. kim sana ne der ki? ama demek ki adamlarin kurnazligi buna da calisiyor. helal olsun valla. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!