43 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 22.06.12, 23:21
Nr.: 1
Antworten
gezgin256
bugün,
bir gazetede bir haber okudum...
define avcıları yozgat'ı delik deşik etmişler define bulucaz diye....kazılar esnasında buldukları siyah şeyleri değersiz taş parçası diye kazı alanlarına fırlatıp atmışlar....o taş parçaları magnezyummuş ve 1 milyon tonluk rezerv bulunmuş,bir maden şirketi o magnezyumu çin'e ihraç ediyor...adamlar (define avcıları
koca bir serveti değersiz taş parçası diye ellerinin tersiyle itmişler....
nerden icap etti şimdi bunu yazmak biliyormusunuz?
siz bulun onuda.
0
Beitrag gepostet am 22.06.12, 23:26
@gezgin256
Nr.: 2
Antworten
gezgin256
bugün,
yazmışken bir şey daha yazayım....
güneydoğuda küçük çocuklar arasıra oynarken el bombası veya mayın buluyorlar,buldukları şeyi oyuncak zannedip oynamaya başlayınca ellerinde patlıyor buldukları şey ve ölüyorlar....
şimdi yukarıdaki haberle bunun ne alakası var peki?
çok alakası var,siz bulun.
0
Beitrag gepostet am 22.06.12, 23:31
@gezgin256
Nr.: 3
Antworten
gezgin256
bugün,
içimde kalmasın hadi son bir şey daha yazayım!
aramak ve bulmak,
aramadan bulmak,
bulduğun şeyin ne olduğundan habersiz ve bilinçsiz olmak ve sonuçlarıyla alakalı bir mevzu bu mevzu.
0
Beitrag gepostet am 23.06.12, 00:02
@elinaz
Nr.: 4
Antworten
gezgin256
bugün,
gözlerini altına dikmişler ya bulsalarda bulamasalarda artık onların gözünde tek hazine altındır Elinaz...o hazine peşinde koşarken kaçan fırsatların farkına varamazlar ve ömürler öylece tükenip gider...
yorumun için teşekkür.
0
Beitrag gepostet am 23.06.12, 00:12
@elinaz
Nr.: 5
Antworten
gezgin256
bugün,
her fırsatı değerlendirmeye almak gerek derken bilinçli ve seçici olmakta fayda vardır sanırım?
diğer olaydaki çocuklar bilinçten ve bilgiden yoksun oluşlarının,toyluklarının ve o bombaları o çocukların muhtemel oyun alanlarına döşeyenlerin kurbanı olmuşlar....
yani tuzaklara karşı temkinli ve tedbirli olmakta fayda vardır sanırım?
0
Beitrag gepostet am 23.06.12, 00:23
@k-yilmaz
Nr.: 6
Antworten
gezgin256
bugün,
rastlantı diye bir şey yoktur,rastlantı zannetmek vardır diye biliyorum ben yılmaz
0
Beitrag gepostet am 23.06.12, 00:26
@elinaz
Nr.: 7
Antworten
gezgin256
bugün,
olabilir ama benim fikrim tecrübe mutlaka yaşamakla elde edilmek zorunda değildir....çevremde olup biten olaylar,yaşamlar ve sonuçları benim yaşam tecrübemin en büyük kısmını teşkil eder.
0
Beitrag gepostet am 23.06.12, 00:33
@elinaz
Nr.: 8
Antworten
gezgin256
bugün,
her fikrin mutlaka bir mantığı vardır,olmasa bir sahibi,sahipleneni olmazdı Elinaz arkadaş
o fikrin mantığını görebilmenin yolu fikir sahibinin penceresinden bakabilmektir sanırım sadece....
0
Beitrag gepostet am 23.06.12, 00:44
@k-yilmaz
Nr.: 9
Antworten
gezgin256
bugün,
üzerinden herhalde 25 sene geçmiştir mevlananın mesnevisine merak salmıştım...şimdi buraya aktaramayacak kadar bölük pörçük bir şekilde bir hikayesi geldi aklıma...hikayenin ana fikri;hiç bir şey göründüğü gibi değildir ve Allahın hikmetine kul aklı ermez idi sanırım....adaletsizlik gibi ve birbiriyle alakasız görünen bir dizi olayın içine girilerek birbiriyle olan alakası ve her şeyin Allahın adaletinin bir tecellisinden ibaret oluşu gözler önüne seriliyordu....
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!