|
|
|
bir konu, |
nerden aklıma geldiyse uzun bir aradan sonra harun yahya takma adlı Adnan oktar aklıma geldi,bir sitesine gireyim dedim karşıma A9 diye bir tv canlı yayını çıktı....herşey iyi hoş ama kameraların ikide bir adnan oktarla sohbet eden o spiker kızların ifademi af buyurun ama füze gibi göğüslerine odaklanmasıyla şok oldum yaaaa vallaaaa  daha neler göreceğiz bakalım  hihihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |

A9 a kactim ben hemen.....yuhuuuuuuuuuuu
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
fırsatı kaçırdın sen ama mutlaka görürsün yine face  ben o kadar tv de o kadar spiker gördüm bunlar gibisini ömrümde görmedim....bir yanda güya dini sohbet ve yorumlar diğer yanda o göğüsler hey Allahım!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
benim takip ettiğim bir kişi değil aslında ama çok uzun bir zaman önce kim olduğunu ne olduğunu bilmeden...kıyamet alametleri falan filan bir vcd seti vardı onları izlemiştim ben aklıma geldi onlara tekrar göz atmak istemiştim,hay parmaklarım kopaydı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
benim gördüklerim böyle değil beyza...son derece modern giyimli ve görünümlü afet şeylerdi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
bunlarda bişey yok face bunlar için falan o ifadeleri kullanmam ben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
bu tür insanlar yüzünden ve bu tür insanlar üzerinden hep dinimiz,dini değerlerimiz eleştiri ve saldırılara maruz kalıyor maalesef evet....kazara bilinçsiz bir şekilde bu adama yönelen bir insanın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum....Allah ıslah etsin.amin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
evet senin ilgi alanına giren bir durum kesinlikle.bol şans  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
şimdi canlı yayındalar işte  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
seyh nazim konusuyor su an....bulun o kisiyi diyor.....sanirim CIA, KGB filan araya girmeli yoksa zor bulunur....hahahahaha
canli yayindayim yani anlicaan su an....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
kafaları karıştırmış olmak bile bir kazanımdır diyor yani....bir gözlemin sonucudur tabiki o tespitler... ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
ılımlı islamlada o göğüslerin bağlantısını bir türlü kuramıyorum ben ama arkadaşım yaaaa tamam modern giyimlerine falan sözüm yok iyi hoş ama sen dini bir şahsiyetsen eğer,dini bir program yapıyorsan diğer bir sürü yerli yabancı kanalda hiçmi spiker görmüyoruz biz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
yok yalan söylemiyim şimdi o vadiyi göstermiyorlar ama yılmaz inanki göstermelerine gerekte kalmıyor yaaaa bence kesin silikon vardı onlarda,o kadar göze batıyordu yoksa sanalın tarihi yazmaz benim böyle bir konu açtığımı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
aynen aynen aynennnnnnn!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
Sezginciğim acayip iç geçirerek anlatıyorsun mankenler  İstersen bir boy abdesti alsan diyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
iyi tatiller iyi eğlenceler size şimdiden  paylaşımlarıyla katkıda bulunan herkesede teşekkürler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir konu, |
sezgin nerdn çıktı mıstık? hatırlattığın için teşekkürler ama yok o kadar değil..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!