|
|
|
selamlar..!! |
heh bende bu millionda bir yazar diyodum bana,yanilttin beni  sanada tesekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
kelimekolik degilde turkbase quiz orda süper,bir hafta oynadim iki defa bir öne gecebildim,nedense nikini sildi gitti  ,hepimiz zayif kuvvetli yönleri var tabi onda cok haklisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
 kütahya porzellen gayri,adanaliyiz Allhin adamiyik degilde yigidin hasiyik diyon gayri  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
elinaz, yazin ortasindayiz artik sicak sicak selamlar yakin olsun birazda,cekinmem ben umarim selamlarin devamida gelir acanlar olur bundan sonra  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
evet bende üzüldüm silmesine,sie hatte ausser ihr intelligenz einige trickse drauf bei dem
spiel  , bende quize takilirum, cok nadir kelimekolik, birde heartCubes baska iyi oyunlar hangileri bilmiyom henuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
ben seni konularini okurken cok misafir seven biridir diyordum,yanildimmi simdi?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
dogruya dogru  ben bu hafta puan toplamayla biraz yoruldum,sana cevap olarak selamimi alan herkese tekrar tesekküre ediyorum, herkese hayirli geceler!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
kapida karsiliyoz birde,dur ben haus-sandaleleri aliyim ayama  buu saate pek misafir sevmemde hayirli geceler elinaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
a.slm hsg kardes.. hayirli olsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
hb akin kardes sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamlar..!! |
hb beyza, nickimde birseyler gizli dogru ilerde aciklarim gerekirse tesekkür edeeeim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!