|
|
|
Femme cikti |
aldiniz mi ?   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
Foto daki kim,bu sey dergisimi yoksa... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
siz bayanlari az bucuk takdim ediyor iste bize,biraz espritüel bir bicimde.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
ser ermissin nova,haaa.........benim anlayamamis oldugumu böyle metafizik ötesi kanunlari altüst ederekten benim agzimdan yorumlamis olduguna göre.....
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
düzeltme : sen ermissin* ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
sansi yok--olacakti.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
asil senin alip,cevaplarini ögrenmen gerek su 20 ahiret sorularinin......önhazirlik yaparsin ne güzel,sorular geldiginde de kizlari sok edersin hazir cevaplarinla....cünkü o sorular öyle ya da böyle gelecek....kacis yok ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
kizlar, sadece kapakta ki erkege bakmayin ayol........üstünde yazilanlari okuyun biraz da ne olur !
ha,bu lafim tabii ki bazi erkekler icin de gecerli !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
sarkik gögüsleri var cocugun beee....nerede güzel bodysi var ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
yok,olmaz.....bu sefer kizlar pesimi birakmazlar. ben evli,barkli bir erkegim ayol...
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
pek iddia kaybetmem ben.....
nesine ?
hehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
kurt, gerci bunun cinsellikle pek alakasi yok, cinsiyet farkliliklarinin beraberinde getirdigi sorunlara mizahi bakis acisini konu alan bir resim sadece.....ama siz öyle görüyorsaniz,benim de buna saygi ile yaklasmam gerekir.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
hah,cuma ya....geldin !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
her kiosktan temin edebilirsin deja...
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
e,yani....aylik kadin dergisi --diye yaziyor bi de üstünde zaten... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Femme cikti |
eyvallah ve iyi aksamlar dedim ve tüydüm ben..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!