|
|
|
Cagri,davet..kim nasil yorumlarsa... |
Sana okumadim dedigim konusunda samimiydim, belki durumu farkli gözetlemis olabilirim, bundan dolayi sarfettigim sözler icin kusura bakma sende forumdas, amacim kimseyi kirmak olamaz. Dostcakalin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özellikle yazimin basinda belirttim isimlerle niklerle su veya bu konu ile degil,genel anlamda seviyeli bir tarisma ortami olusturmaya calisalim diye düsünmüstüm..kimseyi suclamak gibi bir düsüncem olmadi.. konulardaki tarzismalar buraya tasindi  ama konular seviyeli kalacaksa bu topici kisisel hesaplariniza severek heba ediyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duyarliligin icin ben tesekkür ederim..merhaba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renklerimizle variz katina,arada renk körlerinin olmasida normal  tesekkür ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen cok yasa yilmaz arkadas  ya ben yazmasinlar demiyorumki,uzaktan bakip senin balin benim yagim kavgasi etmeyin,mazallah bir yerinize inme inmesin diye diyorum  sen ac topicini gelip kutluycam cumani yilmaz arkadas.. tesekkürler güzel yorumun icin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonii merhaba.. adminler napar nasil eder bilemiycem,ben ilk defa burda gördüm insanlarin fazla nikleri olmasini.belkide normal birseydir bilemiyorum..
konu adminlere kadar gitmesine,birinin banlanmasina yada üyeliginin silinmesine kadar varmasin..
herkez saygi ve sevgi icersinde fikirlerini paylassin..tarisma olsun hakaret olmasin küfür olmasin..
tesekkürler katilimin ve düsüncelerin icin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehaba Toni, İyi güzel diyorsunda,bir konuda dikkatini çekerim, kaç kişinin okuduğunu bilmiyoruzda,burada yazan 5-10 kişi,küfür ve altan alta hakaretli yazanları silerlerse forumda yazacak eleman kalmayacak.Hemde yine dikkat edersen genelde kavgalı geçen forum konuları daha çok ilgi çekiyor,gerçekten bilgi alışverişi gereken geliştirici konular okunmuyor bile,aksiyon meraklısı milletiz ve selam... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umarim elinaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaah aaah milletin internetinin fisi elinde degilki pirizden cekesin. Cehalet kardesim cehalet iki kelimeyi bir araya getirememek.. Sonrasida kufure es... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim deginmek istedigim konulardan bir tanesi budur..
burada bazi gruplarin varolusu.. olmasina karismiyorum. insanlarin belirli fikirde olmalari zaten kacinilmaz. ve bu fikre saygi duyacak olan insanlarinda katilimiyla belirli gruplarin olusmasi kacinilmaz bir olgu..
Olgu diyorum cünkü buna katiliyorum.. siyasi görüsüm bir olmasada katildigim cok forumdasim vardir. ve kendini bilen insanlarin varligina sevindigimi söylemek istiyorum..
ancak..
kisilerin özel hayatlarina iliskin yazilarin bulundugu ve sirf gruptandir diye bu yazilara övgüler katan kendini bilmez insanlarin da varligi söz konusudur.. iste bu insanlarin burda demokrasi adina birsey yazmalarini ben alayci buluyorum. sirf kendi siyasi görüslerini ön planda tutmak ve görüslerine karsi gelen insanlara kötü davranmak amaci güden bu kisilerin yazilarina yorum yapmak sonunda kavgayi getiriyor ve naho$ olaylar oluyor..
bu yüzden diyorum ki...
SADECE ROBOTLAR AYNI FIKIRDE OLURLAR.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egitim sart  devrialem arkadas, küfürü seven , küfür icin de cinayet bile isleyen bir milletiz.. küfüre hayir kampanyasi baslatmali bu forumda..  sagolasin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel anlatmissin berdush arkadas..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yazikki dün ve bugün iki güzel konu yine silindi...
peki insanlarin emegine haksizlik edenlere ne oluyor bunu cok bilmek istiyorum..
üzülüyorum acikcasi..
hele igrenclige varan küfürlere..
yazik,cok yazik..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel bir uyari bir hata yaptim 1 2 forumda itiraf edyorum mecbur edildim birda tekrarlalmaz konu sahibi arkadfslardan özür dilerim AMA MECBUR ETTIRDILER |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagolasin,bir daha olmuycana inaniyorum bende..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni yaniltmiyacam GÜZEL INSAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!