91 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:28 Nr.: 1 Antworten

Cagri,davet..kim nasil yorumlarsa...
Merhaba arkadaslar,bugün bazi konularu okurken(takip edemedigim konulari ta bastan sona kadar okurum)varsa yorumum ondan sonra yazarim..BugünTürkmen soykirimi ve THY grevi ile ilgili konularda ne kadar istesemde yorum yapmak icimden gelmedi...Soykirim ile ilgili bir konuyu kisisel kavgalarin ortasinda bulmak beni üzdü,düsündürdü ,keza Thy konusuda öyle..bir cok konudada oluyor malesef bunlar..sonucta gercekten degerli fikiralisverisi yapabilecegimiz bir konu silinip gidiyor yada insanlar bu tür kavgalardan dolayi katilim yapmiyorlar..neyse uzatmiycam ne demek istedigimi cogu arkadasimiz anlamistir..
niyetim kimseyi suclamak degil,gercekten yazdiklarini severek okudugum bilgime bilgi katabildigim arkadaslar var burda saygi icersinde fikir tartismasi yapilabilir bundan eminim..

sonuc olarak.. varsa birbirinize diyecek birseyleriniz acin kenidinize ekstradan bir topic ne diyecekseniz ne yazacaksaniz orda yazin deyin,gönül isterki hic olmasin bu tür seyler ama malesef oluyor olacakda..belki bu sayede güzel konular anlaminda kalir..

yanlis anlasilmamak umudu ile sevgiler saygilar

0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:38 @serhad45 Nr.: 2 Antworten

Slm serhat,böyle birseyi herkez dileseydi forumlarda kavgalar olmazdi.benim tek ögrenmek istedigim sey su idi, konuyla ilgisiz olan eski problemlerin yeni topiclerde ne isi var?
Benim niyetim kesinlikle kavga degildi,rahatsiz oldugumu göstermek istedim aslen.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:42 @kurtbeyi Nr.: 3 Antworten

Genelde hep ayni bir kac  kisi tarafindan oluyor, ben buraya günler sonra girdigimdede biraktigim gibi buluyorum,normal bir durum ile hic ilgisi yok.
Sizde rahatsiz olmusunuz heralde.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:43 @elenour Nr.: 4 Antworten

merhaba elenour sahsina yönelik hic öyle düsüncem olmadi..okudum yazilanlari haklisin..

yazdiklarim kisisel degildi,sende biliyorsunki cogu konularda oluyor böyle tartismadan öte hakaret icerikli yazilar..

belki arkadaslarimizin biraz dikkatini ceker ve düsünürler diye düsünüyorum..

aciklaman icin tesekkürler..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:50 @serhad45 Nr.: 5 Antworten

iyi   aksamlar.   forumda   acilan   konular    ve    yapilan   yorumlarin   kisa  süre  sonra   küfürlesmeye   hakarete  dönüsmesinin   malesef   tartisma   kültürümüzün    ne  kadar   zayif   oldugunu   gösteriyor.    genelde   konu   acanlar   ve  yorumcular   önyargili,    pesin   hükümlü   ve   ideolojik   yaklasimlar  icindeler.   oysa   karsilikli   müzakerelerde   konu   bizim   hoslanmadigimiz   sekilde  devam  etse   bile   hosgörü   esastir.    kisi   tartismanin  boyutundan  rahatsiz   oluyorsa   medeni   bir  sekilde  tepkisini   gösterip   konu dan  ayrilabilir.    ben   forum  tartismalarini  sevmeme  ragmen    küfür  ve   hakaretler  nedeniyle   katilmamaya   özen  gösteriyorum.    umarim   arkadaslar   gerekli   duyarliligi   gösterirler.    hosgörü   ve  sayginin,   sevginin  esas  oldugu   tartismalar   dilerim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:50 @kurtbeyi Nr.: 6 Antworten

Hocam bunu sizde cok yasiyorsunuz,,beilincli olarak gelinip belli bir sahsa hakaret ediliyor..tabiki sonrasi geliyor..

ama bundaki mantik nedir onu cözemedim..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:53 @eses43 Nr.: 7 Antworten

haklisin sonuna kadar eses arkadas..ama biraz hosgörü,sevgi,saygi istedigimiz fazla birsey degil..

tesekkürler yorumun icin..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:56 @serhad45 Nr.: 8 Antworten

Tesekkürler,  o konuda bende vardim acaba bilmeden yanlismi yaptim diye düsündüm, oradaki arkadaslarin hicbirisini kirmayi aklimdan gecirmedim  fakat seninde gördügün gibi hep ayni seylerden gina geliyor.Ümit ederim böyle seyler azalir, ve yokolur.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 20:59 @kurtbeyi Nr.: 9 Antworten

Kurtbeyi, cogumuz  bundan hoslanmiyorsa,kurallara uymayanlari sikayet etmeli.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:01 @sevgisevgi Nr.: 10 Antworten

tesekkür ederim sevgi aciklaman icin..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:05 @elenour Nr.: 11 Antworten

bende katiliyorum düsüncelerine..

bes on kisi temiz bir forum olmayi basaramiyorsak..

temiz bir toplum istemeyede hakkimiz yok gibi geliyor bana..

umarim bu bir baslangic olur..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:12 @beyza Nr.: 12 Antworten

Günah  cikarmakmi? o topici okuyan arkadaslar  buna ihtiyacimin olmadigini görecekler, cünki ortada günah yok,   bir insanla ugrasmanin cocukca oldugunu size söyledigim icin beni günahkarlikla suclayip sevap isleyecegini saniyorsan bütün sevaplarin senin olsun arkadasim, geldin ayni seyi burada yapiyorsun.O kopyaladigin yazi bana ait degilki , göndereni yazarsan kimin oldugu belli olur.

Benim yorumum o konuya söyle idi,
Beitrag gepostet am 09.06.12, 19:05 @sayisiz
Nr.:
93
Antworten

elenour

emek calanlara yaziklar olsun !

THY oldum olasi kazikliyordu vatandaslari, daha bir kere bile ucmadim,

bende böyle boykot ediyorum, , THYden baska ucak sirketi tanimayan

köylülerimizi, vatandaslarimizi sömürdükce, havaya kalkti biryerleri.Bundanda ceza almadan sagsalim cikacaktir meelesef.

0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:16 @sayisiz Nr.: 13 Antworten

sayisiz arkadas yazdigim iki konuya takilip kalmayalim lütfen ,yazimdada belirttigim gibi genel olarak dedim..o iki konu güncel oldugu icin ilk aklima gelenler onlardi..dedigim gibi olaya kisisel bakmiyorum..o konuyu senin actigini biliyorum,bende severek katkimi yaptim..

tesekkürler aciklamalarin icin..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:17 @sayisiz Nr.: 14 Antworten

Madem tartisma bitmeliydi benim ilk yorumuma neden cevap vermedin sayisiz arkadas?Neden sen olgunlukla konuya hakim olmadin, Beyza o arkadasi yerden yere vururken niye yaptiginin güzel birsey olmadigini söylemedin?
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:19 @kurtbeyi Nr.: 15 Antworten

Bende ayni sizin düsündügünüz gibi olmasini istiyorum.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:21 @serhad45 Nr.: 16 Antworten

İyi akşamlar Forumdaş,

Bizler toplum olarak genelde çabuk parlayan sinirli bireyleriz.Birde buna tatminsizlik duygusu,gelecek kaygısı,yok sayılma korkusu ve üstüne tuzu biberi olarak cehaletimiz eklenince sonuç ortada.

Bende buraya ilk takıldığımıda koca koca insanların aynen ergen çocuklar gibi kavga etmesine hayret ve esefle bakıyordum.İnsanların burada hem bu kadar zaman geçirip, hemde birbirlerini ciddiye almıyor gözükmesinede ayrı bir hayret ediyordum.Ama sonunda şunu anladım:İyiki burda tartışılıp deşarj olunuyorda reele taşınmıyor.Düşünsenize bu kavgalar reelde olsaydı kesin kan çıkardı

0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:23 @beyza Nr.: 17 Antworten

Nikin tiklaniyorsa yazdigina cevap aliyorsun. Sen ne kadar kendini masum gösteriyorsun böyle?
Iyi günler size, bu andan sonra seninle tek kelime edilmeyecegini ögrendim gec oldu ama güc olmadi cok sükür.Herkez kendi seridinde yürüsün bundan sonra.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:26 @su_hayat Nr.: 18 Antworten

kan cikmasini istemeyiz kesinlikle..ama neticede  bu yazilari yaziyorsak klavyeye basip hem kendimizin hemde karsimizdakinin insan oldugunu unutmamaliyiz..

güzel bir bakis acisiydi tesekkürler..
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:28 @sayisiz Nr.: 19 Antworten

Yazilar silinmis olmali senin yazdigin sey yok orda, öyle birsey okusaydim kesinlikle devam etmezdim.Ama ben karismadan önce senin topic karismis sen susmusun, simdi baska seyler söylüyorsun. o insanin cembere alinmasi sevindirmisti sanki seni.
Ben  genede  o topicle ilgili herseyi bitiriyorum  iyi günler sana.
0

Beitrag gepostet am 09.06.12, 21:35 @serhad45 Nr.: 20 Antworten

Bana ümit konusunda yazdigin yazinin yorumunu, burada olan biten  okadar seyden sonra  sana birakiyorum. 
Ayni ümitleri bende tasiyorum bilmelisin.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!