|
|
|
tecavüze ugrayan erkekler |
evet ama ve lakin herkonuda degil,, ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bacim o konuda yanlisin var ,,tabiki tecavüzce ugrasmis bir kadin cocuk aldirma hakina sayip olacaktir ....yanliz ay keyfim bilir diyen piskopatlara neden bu sans verilsin ,,onlar allah mi ,,bir cenin ana rahmine inmis ,ise bu cinayete girer. ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir müslüman olarak zati kürtaj günah oldugunu tüm insanlar bilmiyor mu ,,, ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kirlim.. Tecavüze degilde tacize cok ugradim. Cünki bilirsin erkeklere zorla tecavüz olamaz. Ama taciz eden bayanlar cok kötü ya..Insan korkuyor o baki$lardan.. Bu base de de cok var onlardan.Neyse cami kapattim artik kimseye yok.
Hele beni hemde saunada taciz eden bayani anlatsam film olur.. Baki$lari ile yiyenleri saymiyorum artik.E4inin ba$ka tarafa bakmasin firsat bilenlerin anlamli gülümsemesini..e$leri yaninda olmazsa neler yapacaklarini kestirmek zor degil.. Siz kadinlar,baki$lari ile insani yiyorsunuz..Tecavüze ne gerek... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunlarin nickini biliyorum bizim saldiray ve pembe ayol ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam aypen.. Ben bu tb.deki bayani taniyorum..ama asla nickini yazmam..söz verdim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 amaing gecmis olsun kankim ya ,,,,  ne bicim kadinlar varmis ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 10 kadin bir erkekge, ama bir kadina bir erkek yetiyor farka bakalim lütfen yani ,,,9 kisi eksik ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saldiriya te$ebbüs diyelim.. Cok sapik ya..tatmin olmasi icin biraz sadist olmak lazim.. Neyse nickini degi$tirdi de..aklandi saniyor kendini.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
var ya.he var.. allah onlarin $errinden korusun.. Ben kendimi e$ime sakliyom..Umurunda degil..Bir defadan bi $ey olmaz falan dedi..orami burami elledi..neyse,uyanip lavobaya kalktimda,kurtuldum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorun cözüldü demek ...o erkek kesin bu 10 tane kadinin cani yakti ve kadinlar toplaniü cezalandirdi bu herifi... ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay kiyamam  abov sendemi agladin kadin sana taciz yaparkene ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay ismail abi allah hepmizi korusun bu tür belalardan ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerde bende o sans.....ben tacize ugricam,haaa ? piyangoyu tutturmus gibi olurdum beee...
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 pek yakinda oda olacak basina gelecek hahah ----- saldiray pembeyi seviyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabah uyandigimda icim kipir kipirdi sevincten....hayirdir insallah diyordum,demek ki basima gelecek olan bugün bu davaymis....yuhuuuuuuuuuuuuu
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!