|
|
|
|
|
|
Acaba Hangisi :-))) ? |
Bebegim bu soruyLa karsiLasacagimi biLiyorum erkekLer istedikLeri kadar kadinLar kötü söför desinLer yemem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArtistLik oLacak ya güLüm...gecenLerde arkadasLarLa bir yere gidiyoruz...hersey iyi hos...bi baktim hizLanmaya basLadik , didim noluyoruz bismillah  sonra nedemesin arkadasin esi...su mavili araba benimle yarisiyor ben ona gösteririm yarisi diyerekden bir basti bir basti yeminle korkudan nerdeyse arabayi seller götürecegdi  allah korudu ya :S billassa aksamlari yollar bos diyerekden dahada basiyolar sonrada tepe taklak ucusuyorlar pire gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayandan bayana , erkekten erkeğe değişir. Mesela o resimdeki bayan gibiyse bayanlar daha iyi şofördür  ))))))))))))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+18 resimler koymak yasak degilse buraya, ben de hemen baslayabilirim koymaya.....
bak,bunu begenmedinse bu da var......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedende bu kadınlar hep canavar doğrumuşlar  ))))))))))))))))))))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 tabii siz ozaman söförlügüne degilde gacinin ölcüleriyle ilgilenirsiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu erkek milleti Ademden beri böyle işte  Yalnızlığı sevmemiş, Hemen Havva anamızı vermişler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslında kadınlar bir araya gelmeli erkekleri isyedikleri karakterde doğurmaları için önlem almalı diye düşünüyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen bacim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wowwwwwww bu iddana karsiLik acaba nasil tepki alicaksin cok merak ediyorum  simdi burdakiler derken  yani sanal söförleri kast ediyon dimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahh su erkekler ahhh  gözleri ciksin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi ordan  kesin karsidan hizLa geLen bir erkek söföründen korkup fren yapiyim derken panikle gazLamisdir garibim  yoksa kadinLar erkekLerden bin kat daha ustadir ve kurallara uyanlardandir !!!!  D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!