|
|
|
YaLan KonuSmak... |
SeLam ArkadasLar
InSanLar neden yaLan konuSmayi tercih ederLer ?
YaLan konuSunca ELde ettikLeri Nedir ???
Neden DogruLari gizLerLer ?
Bir inSan Sözünün eri oLmaLidir... NeySe odur... !!!
YaLana Ne gerek var.....? -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Dogrudan yana oLanda var, herkez bir degiLdir mutlaka yalana karsi olan benim gibi düsünenlerde vardir... ne icin yalani tercih ediyolar nedenn ? Herkezmi yaLanci ? )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
KeSke bor cok inSaNLarin icinde azda oLsa c.c Allah korusu oLsada yalanlardan arinsalar...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Gerek varmi peki buna ? siz peki yalan konusmayi tercih ediyormusunuz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
S.a cnm gercekten katiLiyorum yazdikLarina cok hakLisin ama her neoLursa oLsun dogruLuktan sasMiyaLim..8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
En azindan kabuL ediyorsunuz...bunu yapamayan nice insanlar var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Sasiyorum öyLeLerine... ama sadece güLüp geciyorum.... YaLanci Dünyanin yaLanci inSanLari  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Bu cok güzeLdi tSk ediyorum... Ama yalan yalan nereye kadar acaba ? hicmi dogrularin ortaya cikipta yerin dibine giricez diye utanmiyorlar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
selam. Baba damat adayina sormu$."oglum sigara icermisin..? -hayir- demi$ damat adayi-- peki alkolle aran nasil...?diye sormu$ -Agzima sürmem-demi$,genc adam. Peki capkinlik varmi biraz... asla ..-evden i$e i$ten eve -demi$ .. Kusursuz insan pek yoktur ..vardir seninde bir zayif tarafin diye meraklanmi$ baba.. -evet ya. az bucuk yalanciyim .-demi$..
Yalan i$te böyle bir$ey.günü kurtarmak icin,dogru yoldan elde edemediklerini carpitarak, ekleyerek söylenen kelimelerdir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
huylu huyundan vazgecmez...bir insan 7sinde neyse 70inde de aynidir dimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
ALeykum SeLam memo arkadasim...
Peki bu yaLanLarinin gün geLirde ortaya cikar diye hicmi düsünmüyorLar... ? yokSa bu yaLanLari ömürLerinin sonuna kadar götüre biLirLermi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Insallah  rabbim cümLemize akiL fikir versin... ( amiin ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Ahh Ahhh... oLgun insan diyoruz akLi basinda insanlar diyoruz ama nafiLe Neyse schalterLerim aticak simcik   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Bir yalani kurtarmak icin,ba$ka yalnlari hazirdir o ki$ilerin.. Yalani ortaya cikincada,"mecburdum "falan diye Pi$kinlik gösterirler.
güzel yorumlar güzel insan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Allah islah etsin ne diyeLim...Bende size cok tSk ediyorum vakit ayiripda düsünceLerinizi görüsLerinizi payLastiginiz icin...clap:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
 tsk ediyorum cnm, vakit ayiripda yorumda bulundugun icin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
aslm tsk ediyorum efendim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
Herkesin zaafları vardır. Burda bile çok dürüst dediğin biri bakıyorsun bir yerde açık veriyor. Güya o dürüsttü, trafsızdı? Yapmacık yalanlarla aklınca kendini dürüst gösterir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
artik o insanlara inanin dicek hicbirsey bulamiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLan KonuSmak... |
seLam ama yaLanLarin bir büyük kismi zarar verenLerdir... !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!