|
|
|
Kündigung Formu... |
Hayırlı geceler arkadaşlar, Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var; Kiracıma çıkış vermek istiyorum. Kendileri çok sevdiğim bir aile. Zaten 1 sene evvel söylemiştim çıkın diye. Ben sıkıştırmadım, onlarda istedikleri gibi bir ev bulamadılar, öylece kaldı. Ancak şimdi gerçekten çıkmaları gerekiyor. Çünkü o eve kendim geçmek istiyorum. Şimdi... bana çıkış yazabilmem için bir formular gerek. İnternette baktım ama birçok çeşidi var bunun ve hangisi bana uygun çözemedim. Zira çok iyi Almancam yok. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. İsterseniz yazın gönderin  isterseniz bir formular bulun ben doldurayıml (Tabii becerebilirsem) .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
Öncelikle teşekkür ederim Beyza,
Kiracı en geç Ağustosun 25 ine kadar çıkmalı. Kiracı 2004 yılından bu yana evimde kalıyor.
Zaten onlar çıkmak için ev arıyorlar, ancak benim duyduğum kadarıyla, kündigung illa ki mektupla gönderilmeliymiş. O yüzden buna yapmak istiyorum.
Eğer yazmam gereken başka bir konu varsa bana ilet lütfen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
app-lady, teşekkür ederim yardımların için. Almanca metni okudum, ama bana biraz ağır geldi  yani tamamıyla anlayamadım. Bana anlatacak birine mutlaka okutturacağım, tekrar teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
can_402 sanada teşekkürler  Keşke yazdığın kadar kolay olsaydı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
Beyza unutmadan yazmak istedim,
bu standart bir vertrag. Ek bir anlaşma falan da yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
İlgilendiğin için çok teşekkürler Beyza... Aynen öyle, zaten bir problem yaşanacağını tahmin etmiyorum. Ama biz yine de kurallara uyalım değilmi Bekliyorum göndereceğin formu ve tekrar teşekkür ediyorum sana... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
Sana da iyi geceler app-lady,
eğer gerekirse senin yardımına tekrar başvururum, ilgilendiğin için teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
O zaman yarın bekliyorum  ve iyi geceler diliyorum sana..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
Türkiye'deki ev sahipleri kiracılarına; "Evden çık la... Almanya'dan oğlum geliyor ha..." diyerek kiracıyı kovarlar. Sen de kiracına; "Türkiye Avrupa birliğine girdi o yüzden emmioğlularım gelip burada oturacak" dersin olur biter. Kusura bakma arkadaşım biraz geyik muhabeti yaptım. Umarım kazmasın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kündigung Formu... |
Beyza, Ya bazen kendimi tutamıyorum en ciddi konuda bile şaka yapıyorum. Doktora mı gitsem ne yapsam acaba!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!