|
|
|
Iyiki dogdun avsarkizi-38 |
----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nice senelere ailesi ve sevdikleri ile birlikte ) ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogum günün kutlu olsun dayimin gisi allah uzun ömür versin her zaman mutlu umutlu ol seni cokk seviyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 p    saka saka iyiki dogdun hemsrim nice mutlu senelere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo saklimdasin clip üper olmuss eline yüregine saglikk avsarimm tekrar dogum günün kutlu olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dayimin gizzi hak ediyo en iylerine layik canim benimm avsarimmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiki dogdun avsar kızı seni aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz nice mutlu senelere saglık mutluluklar dilegiyle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrem kız Doğum günün kutlu olsun Sağlıklı nice uzun senelere  Cankuş hani rakı yokmu beni limonatayla kandıramazsın biliyosun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Her doğum günün kalbin kadar temiz yüzün kadar güzel geçsin... kedicik & mecaz hatırlattığınız için sizlerede teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cankuş tamam sana Rakı açarız , rakıyı Eda alacak ben mezeleri alırım  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogum günün kutlu olsun nice mutlu saglikli yaslara insallah...yeni yasinda umarim hersey diledigin gibi gönlünce olur...   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emmimin rakisini ben aliirm mecazii yeterki isdedigi raki olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avşarkızının çok neşeli , espirili , eğlenceyi paylaşan biri olduğunu , bu yönlerini biliyordum birde romantik yönünü görelim diye... ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yine araya sen girdin yaf  Tam bir Coşkunsun he   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gambersiz dügün olurmuu mecazzz   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oooooooooo yeterki sen isdee erciyes daginin narin gülüü ben dünden hazirim zatenn
üff ne kaa kaldiki avradlar gününee cok beklemem lazimii yetii artik bu ayrilikk
sen bohcani hazirda tut dalumm gene mecazi köstek olasin bu seferr elimizi cabuk tutalimm
x  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogum gunun kutlu ve mutlu olsun avsargizi 
Mecazi bey cok hos olmus efendim dogumgunu themasi 
Acaba _miavcik_ in patileri varmi bu iste???  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miavciktir ne yapsa yeridir 
İsiririm o patilerini!! Bilmemmi, patilerin dert gormesin Allahta hemsolinen ile dostlugunuzu daim etsin!!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!