82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.05.12, 13:41 Nr.: 1 Antworten

Kedime nasil ilac verecem ?

Arkadaslar kedime ilk defa ilac vermek zorundayim ve nasil basaracam bilemiyorum.

Kedisi olanlar, hangi yöntemle yada farkli yollarla hap verdiniz kedinize ?

0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 13:58 @nisa1970 Nr.: 2 Antworten

slm nisa benim yillardir hayvanlarim var kedi tavsan hap mi  yoksa ne verceksin onuda söyle bakalim oder ist es die wurmkur?

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :))
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:01 @sushi Nr.: 3 Antworten

aynen wurmkur, hap vermem gerekiyor bugün evde. Cokta pahali, ziyan etmeyim hapi.
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:12 @dodiyez Nr.: 4 Antworten

cok uyanik, hemen anlar valla
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:12 @nisa1970 Nr.: 5 Antworten

oyun arasinda o korkmadan bacaklarim arasina aliyorum sonra bir elimle cenesini  altdan iki yandan basinca aciliyor sonra diger elimlede sokuveriyorum iyice agzina sonra biraz agzini tutuyom o zaten genelde yutuyor sonra kötü gelsede zor degil anlatmasi sirf güc suan dene olcak yada tabi bunu diger kedimde yapabiliyordum ama suanki kedi akilli kabul etmiyor sosis veya ufak bir parca etin icine saklayip öyle veriyordum yiyordu  ama suanki kedim akilli cakiyor davasyi eti yiyo hapi firlatidgi icin en uygunu o kolay gelsin korkma bir iki kere cikarsa bile sonunda basarirsin agzinda kalir. benden tavsiye wurmkur  var oda ensesine sürüliyor bidahakine ondan istet yada böyle tüp seklinde wo mein in den rachen einsprizt onlar daha kolay. farkli farkli veriyorlar iste doktorlar icin kolay bize zor geliyor kolay gelsin simdiden.

-----
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:16 @sushi Nr.: 6 Antworten

Sagol yaa, bir deneyecem mecburen. Kedi aslinda sokak kedisi, biz büyütmedik, onun icinde biraz korkuyorum tepkisinden.
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:20 @nisa1970 Nr.: 7 Antworten

korkma dedimya ayaklarinin arasina sikistir dann kann der net abhauen sonra agzini ac firlat hapi mach dann den mund zu und warte bischen automatisch muss der ja schlucken wie wir menschen auch  ha sirf yüzüne dikkat tirnak atmasin agresiv cinsdense kedini bilmiyom ama harita cizmesin sonra yüzüne  kannst dir ja hilfe anfordern nachbar veya evlisen esin oder so tek basina yapamam dersen kesin yardim edicek biri cikar.

-----
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:21 @dodiyez Nr.: 8 Antworten

ne giciksin sen sanki kendin fitil seviyonda ufacikin hayvana fitil öneriyor brehhhhhhhhh bist du gemein.

-----
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:24 @sushi Nr.: 9 Antworten

zaten bende cizilmekten korkuyorum, en iyisi ben esime bu isi vereyim, cizilsede erkek adamda karizmatik görünür. Hem adam bir ise yarasin dimi
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:25 @dodiyez Nr.: 10 Antworten

dodi amca fitilmi dedin ? baslatma fitilinden kim sever fitili tzzzzzzzzzzzzz

-----
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:27 @nisa1970 Nr.: 11 Antworten

heeee bak ona ver   iyi fikir iste

-----
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 14:46 @aslan_58 Nr.: 12 Antworten

Kedi ve pilav yemek ... cok zor valla. Buranin kedileri o kadar simartilmiski, salam veriyorum begenmiyor. Özel hazirlanmis soslu etten baska, yada kuru mamadan baskasini yemiyorlar.
0

Beitrag gepostet am 04.05.12, 17:27 @dejavue81 Nr.: 13 Antworten

niye kiz disi gibi schnipp schnapp olduya fark kalmadi bülent ablasi gibi benim oglum

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!