|
|
|
kimileri günün sözünle ugrasirken...... ben canimin derdine düsmüsüm ..... |

ah ahhhh ne güzel bir gün diyordum mutfagma girdim taze citir citir brötchenimi kaptim ortadan kesim derken birden elime bir kaydi bicak avuc icimi bir ortadan kestim tam korku filimler gibi zor durdurdum soguk su altinda yarayi kanamadan siz böyle durumlarda naparsiniz ALLAH rizasi icin üfleyen yokmi ??????cok yaniyor yara bandida yapismiyor gibi........ uyuz oldum hayat beni neden yoruyorsunnnnnnnn .............. adamin biride günün sözünle ugrasiyor ben can derdindeyken !!!!! 
SO IN ETWA SIEHTS AUS BISSLE KLEINER ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öpmeeeeee esmer öptü bilem gecer birazdan heee seni kast ettim tam konuyu acarken gördüm ah ah dedim ich sterbe hier fast ein wenig und dodi günün sözünü paylasiyor hayat ne acimasiz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sigara icen biride degilimki külü olsun ah ah yinede tavsiyen icin cok tsk paylasimindan dolayi merci. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
önce bi tükür,sonra da yalat yarayi............en iyisi kedine yalat ! 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzelmis dodiiiii vielen dank oh oh sese bak ne yanik ne güzel okuyor ninemmmmmmmm süper vielen dank COK BEGENDIM !!!! ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam facecigim tarifini mutlaka denicez esmer kos oglum face amcan bah ne diyo gel bi yardimin dokunsun bos bos dolanma evin icinde gel gel help me erste hilfe yap esmer verdien dir dein whiskas  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla bir whiskas icin bu isi gönüllü yapmayacak kedi veya da insanoglu yoktur yazacaktim ki,biri zaten hemen atlamis dünden......
hahahahaaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen avuc yalamaya aliskin olabilirsin ama ben degil ! bu yüzden de düsünemedim,pardon canim....
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben korkudan ???
neden,kimden korkuyor musum ki ben ?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler canim sagol ya google amcamda scnittwunden yaz bak neler var benim taktigim daha cok normali  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ah bir de dilini anlasam,daha iyi anlasacaaaz ya.....
hahahahaha
la kimden,niye korkuyom ben,bi izah etsen diyorum daaaa........  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la valla anlamadim....kimden korkuyor musum ki ?
esimden mi diyorsun sen ? esimden niye korkuyum ki ? valla kuramadim baglantiyi.....ve megan a cevap bile yazdimdi uykucu herif !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen bana niye masaj cekmiyon bakiim ?
dodiye cekiyon da,bana niye cekmiyon bakiim !?!?
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler testo ... hala yasiyorum merak edinilcek bisey yok sizliyor sadece biraz gecer birazdan zaten gecti gibi. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danke datlum benim he gecti kanamasi durdu he deminde arakdas yazmis sigara külü ile diye sigarada yokki bende soguk suyun altinda tutdum zaten bayagi bi. biliyom canim arkdasim yakinda olsan kosa kosa gelirdin das weis der gedanke zählt. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler aleyna ya biranlik dikkatsizlik iste hop diye kaydi elimden bicak görünmez kaza iste olacagi varmis ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja wollte doch nur ein brötchen essen dedigin gibi oldu musste wohl sein gecti ama dindirdim tsk sanada vielen dank allen die mitfühlen und wissen wie das weh tut ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kauft du mir ein eis sunay dann gehts mir bestimmt noch mehr gut eine kugel schokoooo eine vanille bitte danke  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu bi yiyem düsünürüm ahaha belki iyi olmam icin bitane daha lazim olur hmm leckaaaaaaa dankeeeeeeeeeee ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yasiyom ölmedim daha anil danke okadar telaslik is degildi sirf oan arkadasin yazisini görünce bende oanki durumu yazim diye actim topic ama tskler bakiyorumda arkadaslarim sagolsun hepsi yanimda ne güzel yorumlar yazarak acimi dindirdiler gecti kanamiyor suan oturuyorum biraz hafif zonkluyor ama das ist denk ich mal normal vielen dank für deine interesse an meinem leid sehr nett. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!