|
|
|
sihirli deynek.. |
Slm arkadaslar..biraz hayal dünyalarina gecelim..elinizde bir sihirli deynek olsa neyi degistirmek veya o sihiri nasil kullanirdiniz? ama sadece bir sihir.. ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
SeLam doLma 
VaLLa ben cocukLuguma geri dönüP bu yasima geLip de cektikLerimin hicbirini birdaha cekmek istemezdim, herseyin daha güzeL oLmasini diLerdim... sorunsuz mutlu huzurlu bir hayat yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
a.slm sevdam.. kim istemezki onu be canim  1gün iceren bir dilegin yokmu? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
1 gün degiL ben 8 yiLimi geri istiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
niyesini sorammi ? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
ecem naz seni kucak dolusu òpüyorum ayni düsünceyi bnde paylasicaktim helal gercekten ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
surma  desmiyeLim birbirimizin yaraLarini  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
desmiyelim anam. ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
Sihirli degnegim olsa idi ozellikle boyle sorulari soranlari tasa cevirirdim tassaaaa... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
esitlik derken??? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
birsey degil canim ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
derdin ne kardesim???? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
abeyyy insanlar neler yapmak isterdide isteee...:S ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
Ne demek derdin ney Sen sordun bizde cevapladik,ayip olmuyormu yani... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
abeyyy insanlar neler yapmak isterdide isteee...:S ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
Olsun yada olmasin Ben hayalimdekini soyleyeyimde icimde kalmasin... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
can tskler ama eklemeye unutmusum yukarda sadece 1 gün icericek bi sihir ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
sacma yorumlara gerek yok..icinde kalsin ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
Yahu bu ne demek simdi Sen sorunca sacma olmuyor biz cevap verincemi sacma oluyor, Yahu siz insanlarin hayaline ne karisirsiniz istedigim hayali kurarim, Tas demistim bak simdi hayalimi Senin icin degistiriyorum kuru bir dolmaya cevirirdim boyle soru soranlari ayrica icimde kalmasin dert olur catlarim ayrica patir patir patlarim sonra... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sihirli deynek.. |
aber nur ein tag canim:=) ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!