|
|
|
Grup seksendört |
uyy uyyy peinlich peinlich hemen ekrani cevir 18 yasinda kücükler götmesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
yok,götmüyorlar....etraftakilerin hepsi +18..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
nr 35 i okuduktan sonra seni daha iyi anladim ----- benim icin yanan , bir tek sigaram . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
yani tesadüfen neler yazabildini ve inandim ----- benim icin yanan , bir tek sigaram . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
haha bu nerden aklina geldi  yoksa sen yakalandinmi? herhalde oyle birsey olsa sesli soylesim dvm yazarim caktirmam ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
ne demek nereden aklina geldi ? teessüf ederim yani ! sonucunda yani nam saldim saniyordum ben bu diyarlarda. benim aklimdan zaten cikmaz ki böyle seyler yani.............hehehehehe
ve yakalanmak mi ? ben gizli sakli yapmam ki.........  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
haha kirk yil dusunsem aklima gelmez. hatta topigi okurken bile jeton gec düstu  seksek de ona benzer birsey ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
o zaman bi arama yapaydin da, tam yarida kapidan biri gireydi iceri....o zaman görürdüm seni aklina gelir miydi,gelmez miydi..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
haha  allahdan telden giriyom kimse göremez ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
ve hic üsenmiyorsun da böyle telden buralara dalip cevaplar yazmaya !? tztztzzzz.....
bu da benim hic aklima gelmez iste.....gerci gelir de, üsenirim......yazmam !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
ne varki sip sak ben konusuyom sag olsun telefonum herseyi hallediyo ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
ne varki sip sak ben konusuyom sag olsun telefonum herseyi hallediyo ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
evet,görüyoz nasil hallettigini.........Allah tan ama sip sak i dogru yazmis !
hahahaaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
upps arada 5 6kere yolluyo emin olmak icin  teknoloji daha bukdr face .. sip sak ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
bi 3 kere daha yaz bakiiim sip sak diye.....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
yok telden bi kaza cikar snrada admin dayi beni siler..kim inancak telefonun sucu olduguna ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
kadir ?
hahahahahhaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
yaff de get dalga gecio ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!