|
|
|
Grup seksendört |
Google aramada grup seksendört yazmaya calisirkene yarisinda anneniz veya erkek/kiz arkadasiniz odaya girse ne yaparsiniz ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
hahaha hic düsünmedim napardim diye ama aciklamaya calisirken sanirim dahada beter yapardik olayi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
yani aciklamaya kalksan bile inanirlar mi ki acaba aciklamaya ?
sorun da orada ya iste.....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
iste aciklamayi bence en iyi sekilde dodi yapar o gelsin ona soralim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
soruyu anla da gel dümbelek.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
yani sence bence de siradisi bisey degil de, cogumuz icin ama siradisi iste.....o esnada biri iceri girerse ne mok yersin, soru bu ! bu aramayi yapan kisi kiz olsun,erkek olsun fark etmez ! nasil davranirdin--soru bu !
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
kiviriyo daha beyfendi....kivama birazdan gelir sanirim, bekleyelim......hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
hahahaha daha cözümlemeyi tam xyapadi acikti kesin pause zamani geliyor ya  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
grup seksendört ün tam yarisi orasi mi oluyor simdi !?
hay allah im yaaa....kafan gene sadece nerelere calisiyor ! hayret haaaa
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
lan oulum git yemek ye,karnini doyur ve öyle gel.....ac ayi cidden de oynamiyormus yahu !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
sen google da aramaya grup seksendört yazarkene tam yarida ben girdim iceri ve ne yazdigini veya ne yaziyor oldugunu gördüm.....ne yapardin !? davamiz bu ..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
dodi sorun falan görmemis daha bence dodi yemegi yedikten sonra yine soralim bu soruyu ona  o kadarda diyoz dodiyi ac birakmayin diye  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
valla icinde fesatlik olmayan birinin bile aklinda kocaman soru isaretleri kalacaktir ! bu kesin ! hele ki bir de devamini yazmazsan.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
bence de akin....bi yesin gelsin,öyle istirak etsin topice. yoksa böyle ac karnina hic cekilmiyor yahu !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
iyi o zaman yemekten sonra zillerini tak parmaklarina,öyle gel bari....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
bakmadan on parmak yazi yazmaya calisiyorum derim  . görüyon demi tesadüfen cikan yazilari derdim 
----- benim icin yanan , bir tek sigaram . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
google da sorun yoksa google + a gec barim......hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
tesadüfen bende cikan yazilari bi görsen asil sen......ben utaniyom bazen neler cikiyor diye !
hehehehehhe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grup seksendört |
ciddi misin ? önceden seks N dirt müydü isimleri ? simdi iste onlara ödlekler demem mi ben....niye degistirmislerse.....ilk isimleri daha bi orijinalmis.....hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!