94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.04.12, 17:15 Nr.: 1 Antworten

forumbeiträgede ki ilgi !
nezamandan beri türkbasedekinlere sormak istedim...nasip bugüne oldu farkindaysaniz forumda her dalda ilgi ve kommentar var ama is din /religion olunca coook nadir !! neden böyle ?simdi herkes kendi adina konusa bilir....siz hangi dali merak ediyorsunuz ? veya nicin religion kismina bakmiyorsun ?? her dalda gercekten her dalda din haric yorumlar daha cok...ben size söyle bir görüntü kopyaladim....siz ne diyorsunuz bakalim ?
liebe und flirt

kläger hat mit schwester vier kinder 
von efeyim12.04.12, 15:586
5/5 (2 votes)

"seni seviyorum" demek kolay.. 
von gazelle11.04.12, 02518

sevgili gelin hanim 
von ayyildizlixxl11.04.12, 18:119
kadin ve erkek 
von sevgisevgi10.04.12, 22829

samsung galaxy s 2 (g) hilfe 
von sanahasretim11.04.12, 19:167

dizi müzikleri 
von -isyankar123-11.04.12, 19:018

ilginc teklif 
von adanasefik11.04.12, 18:203

sevgili damat bey ! 
von ayyildizlixxl11.04.12, 18:100

ask mi degermi 
von yarali09.04.12, 14:2618
asiri solcu ask...) 
von leblebi1909.04.12, 23:1017

gerisi gelecek biraz sabir

-----
Çakal gibi dostum olacağına aslan gibi düşmanım olsun
0

Beitrag gepostet am 12.04.12, 17:17 @ayyildizlixxl Nr.: 2 Antworten

politik

Betreff
DatumAntw.Bewertungbagimsiz türkiye konseri 
von comu204.04.12, 22:0220
hataya baris seferi 
von comu212.04.12, 17:003
savas geldi kapimiza dayandi 
von c-yilmaz11.04.12, 13:557

unterstützt!!!!doppelte staatsbürgerschaft... 
von hanimhanimhb11.04.12, 19:5729

d.feneri almanya da asrin yolsuzluguydu 
von c-yilmaz11.04.12, 05910

provokasyon basladi! 
von miroglu4111.04.12, 02:541

çıkarın kağıt kalemi!..sınav yapacağım.. 
von eleanor6502.04.12, 04:3866

yorumsuz 
von sancar0608.04.12, 23:5621
propaganda böyle isler 
von miroglu4108.04.12, 22:587
bunlar neden konusulmuyor? 
von c-yilmaz09.04.12, 21:533

-----
0

Beitrag gepostet am 12.04.12, 17:21 @ayyildizlixxl Nr.: 3 Antworten

schade istedigim gibi olmadi  kopyalarken oluyorda senden yaptiktan sonra is biraz karisiyor  neyse artik bi zahmet kendiniz bakin  sonra nederseniz deyin yani 
-----
0

Beitrag gepostet am 12.04.12, 23:07 @eser1111 Nr.: 4 Antworten

din buralarda ulu orta tartisilak bir konu degildir :burda sadece tartismak icin degil bilgi toplamak icinde gelenler vardir umarim

dinin camiler haricinde cahil kisiler tarafindan tartisilmasi  o dine kar degil zarar verir: yine tartismak aklinizda ! ve üstelik dinden kimseye zarar gelmez !! siz camiden ciktiktan sonra sadece bu dünyalikmi yasiyorsunuz ??yani sizin icin sadece camide din konusulur 

din allah ile kul arasindaki bir olgudur , ücüncü sahislari ilgilendirmez: güzel seyler paylastikca anlam kazanir!! öyle ilgilendirir ki aslinda ___ anlayana ! sizce burda acilan konular hepsi herkesi coookmu ilgilendiriyor ?? ama yinede herkes önemsiz önemli "tartisiyor" 

dinin sanal sitelerdeki sanal kisilerin insafinada/reklaminada  ihtiyaci yokdur :burda din hakkinda kimsenin reklam yaptigini sanmiyorum !! herkes istedigini paylasiyor...faydalanan faydalaniyor ....hem farkindaysaniz....bu sitedede din kategorisi ayrilmisdir  sizce sanal denince dine yer yokmu ?? ozaman internete hic gezmemissiniz  okadar dini siteler plattformlar varki...hem faydali..yani sadecde camide konusulmuyor din ... internet insanlar istedigi gibi ya kötü amac ile kullanirlar veya faydalanmak icin....ya bos gecirirler vakitlerini veya gercekten bilgi sahibi olunur 

-----
0

Beitrag gepostet am 12.04.12, 23:09 @miroglu41 Nr.: 5 Antworten

görürsünüz tabi...tek gözünüzü acmis bakiyorsunuz 
-----
0

Beitrag gepostet am 13.04.12, 11:22 @eser1111 Nr.: 6 Antworten

1.ben kimseyi elistirmiyorum !nerden cikardin? herkes bir topic aciyor merak ettigi konulari paylasiyor bunada siz respektieren yapin...!merak ettim ve bunuda ancak herkes kendi adina yazarsa nedeni ögrenilir diye düsündüm....kimseyi elestirdigim falan yok ne haddime ? hem burda dine bakilmiyor diye milletin bundan uzak oldugu da denmez cünkü imam insanlarin kalbinde olur...ama her konular acilip uzuuun uzuuun yazildigi icin buralar neden bos veya nadir oldugunu merak ettim okadar 
2.ben bu konuda cooook topikler actim! isterseniz bir gezip bakin....üstelik religion kismina kimse bakmadigi icinde sonstiges veya liebe und flirt kategoisine ekledim  ve aslinda dini konusu oldugu halde buralarda(yani diger kategoriede ayni konu olsada ) daha fazla üyelerin cevab verdigini fark ettim....demek ki ayni konu olsada diger kategorielerde azda olsa daha fazla ilgi görüyormus  su aralar derslerim yogun oldugu icin fazla gezemiyorum topiklerde ama bugün sizin hatiriniza religion kismi olan diger dalda acarim bir konu 

eger 3-5 yil sonra sanal alemde , diger degerlerimize yapilan saldirilar/küfürler , dinimiziede yapilirsa ,,o zaman kina yakarsiniz,,diyorsunuzda sanki bu zamanda olmuyormu ? teysüf ederim ben kinayi gelin olunca yakarim  saka bir yana ama aslinda bu sözde siz beni elestirmis oldunuz...
allaha emanet olun 
saygiyla

-----
0

Beitrag gepostet am 13.04.12, 11:25 @--toni--_ Nr.: 7 Antworten

sizin cevabiniz mantikli...aynen bende öyle nick bir iki defasinda güzel konular actiysa bende takip ederim (vaktim olursa ) hakklisiniz bazen sacmaliklar oluyor ... benim bu actigim konu sacmami  hayirli cumalar
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!