|
|
|
stichwort rate |
scheiss raten (wie kann ich raten fangen und töten ich hasse raten ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
ja genau ratten iki mit 2 tt manno peynirle kandirsam inanmiyorlar ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
o ne be tutum nickini degisek mi ya ... ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
bebeleridemi var  ( manno zehir saglam olur askitom ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
boncuk buldun kopuyorsun hanim baci ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
iyi be bende kirliyim sen kötü ol ... ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
ben burdaki bir fareyi yakalamadim ki ,sen istanbul diyon ayol. ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
abovvvvvv ben düser bayilirim askitom ya ,,kusar resmen o kadar fare görünce ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
bu sirin ve cok datli öldüremem ki  ( ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
selam kirlim.. Hayrola..??? Bu saatte niye bu fare cinayeti..? Hayvanseverler hala yatmadi. Haydar eni$te zamaninda olmazdi böyle vakalar.Hat der Abdul -rezzak eni$te versagt...? Ist er nicht mehr tier freund genug. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
haydarin boyunu devrilsin ,,,fareler sicanlar yesin onu ..malik ejderi diyonsun sen yok oda icerde yatiyor ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
yoksa zeebbaahha kadar yalaniyoz  hahahahah lafa bak ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
bist du aber gemein bak manch andere katzen lieben raten nimm dir mal ein beispiel  schaff dir ne katze an vielleicht hilfts garfield gibi tembel degilse tutar ... benim bildigim kommen die nicht wenn marder in der nähe sind oder schaff dir ein marder an ... du kannst dir aber auch ein kammerjäger bestellen der legt dann so fallen auf wo man mit sms bescheid bekommt wenn eine rate gefangen wird sensor bildiriyormus tvde görmüstüm. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
bir nevi temizlik yapiyorsuz kediler en temiz hayvan türüdür gurban olasunlar kedilere ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
eigentlich nicht aber heute bacim kuscam geldi rattelerden..katil olacam kiycam bir fareye ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
bacim kedi ile fare hic dost olurmu ??? bence olmaz birbirlerini yerler kedi kovalar fare kacar ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
Neyse.. Malik -ejderi de ögrendim. Ama..konu cok sevimsiz...Resimler, hayvan seven birisi olan benim icin bile itici.. Cekici arkada$ima yaki$madi..Genel af icin "andrea"ya bir telmi acsam acaba..? Kedi olali o kadar fare yakaladin..Bikmadin..Bu ne i$tah..!!!!!...??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
sen daha iyi bilirsin sanmistim agam ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
weiss auch nicht du ,,nerden tom & jerry misal bacim ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stichwort rate |
memo gardas demek ki kadar yakalmamisim ,,istah yok agam ----- 15-17 kere masallah maus |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!