|
|
|
heart-cubes nasil oynaniyor..? |
selam.. Sin zamanlarda dikkatimi ceken ,ve herkesin tutkusu haline gelen bu oyunun kaideleri nelerdir. Yildizlar ne i$e yarar. Kalpler ne i4$e yarar. Bimba simbolü.... contiune,katilmakmi daha iyi.. restart ne zaman iyi..
Bilen arkada$im payla$irsa sevinirim.3 gündür 57 bin puanin üstüne cikamadim. Bilmeden oynamak zormu$. Biraz okey ve tavla deneyimim var..Reelden onlarla sorunum yok. Hayatinda play station oynamami$ biri olarak ,bu oyuna hakim olmak,hic olmazsa bilerek oynamak istiyorum. saygilarim..danke schönler voraus. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bazen sonunda.tekli,veya ikili renkler kaliyor..Tikliyorum,dü$müyor. Yildizlar ne i$e yariyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam arkada$im. O oyun varmi bende bilmiyorum.. Burada da milyon yapanlar var. Ben sadece kurallarini bilmek istiyorum. Bilen biraz aciklasa..Bilmeyerek bombaya tikliyorum..Elimde patliyor.Cok vaktim oldugu halde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirrrrrrrrr yanlis topice cevap vermisim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarali parmaga $eyetmeyi ,bildigi halde payla$mayanlara yaki$tiramadim. Faydali bir bilgi gelir umarim..Her yardima ihtiyaci olanin hemen yardimina ko$an memo nun bir bilgi alamamasina $a$irdim. Gelmezse de,oynamam olur biter. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanka..hsg. Arenada ilk golünü atti ve cezayi yedi.. Radara yakalanmi$ Necatinin $utu,GS,e 250 TL,ceza gelmi$.80 km.lik yerde 120 le gitmi$ füzesi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Te$ekkür ederim ahu hanim.. Uygulayip,faydasini görüp görmedigimi size bildiririm. Ama bu oyunu bilerek oynayan ve hala bir tüyo vermeyenler,demekki rekor pe$inde. Memo bir ricada bulunmu$ umurlarindanmi.. tsk.ler..süpersiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harika yardimci oldun.. valla helal. Bu oyunu oynayan bilen bu kadar arkada$imin yazma geregi bile bulmadigina üzüldüm. Cok sagolasin..Yarin deneyime gececegim.saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen bende ahu hanim.. Tetriside bilmeden oynuyorum. ama bu oyunda bazi püf noktalari gizli.30 saniyede 3- tekli ,ciftli renge kaliyorum.2 yildiz var,2 bomba kalp..nasil kullanacagimi bilmedigim ve oyunun kurallarini da hic bir yerde okuyamadigim icin,ba$arisizim. Ama bunu kulagimin arkasin yazdim. Bundan sonra yazanlara,oyununu böldükleri icin tsk.dahi etmeyecegim. Cok tsk.ederim..Ilgilenmeniz bile yetti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deneyip, uyulayacagim. Mutlaka faydasi olacak. Cok tsk.eder.saygilarin benden olmasinin kabulunu rica ederim. Iyi pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynisini bende yaptim. Okey oynamak isteyip lobiye girmeye cali$an yüzlerce ki$iye ,resim...klip...yorum...eklemek isteyenlere yardimci oldugumu saniyorum.. seve seve..Trickler taktikler göstererek. Bizmi degi$tik ahu hanim..yoksa yeni gelenlermi hakli..?? Zamanla ögrenecegiz. Siz herzamanki gibi olan ,veya varsayiminizla buradaydiniz. Tsk.ler..saygilarimin kabulunu rica ederim.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Sana yaki$an ve bekledigim cevabi yazdin. Ama beni üzen sen degil..Senin gibi dü$ünenlerin cogalmasi. Yinede yorum yazma zahmetine Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir sanal oyun rekabet halinde. Kurallar belirlenir,oyun $artlari konur,ve hangi simbolün ne manaya ve neye yardimci oldugu belirtilir. Ben bu oyunun kurallarini cözemedim,ve yardim isteginde bulundum. Bazi arkada$larimin rekabet istemedigi,tüyo vermeyecegini bekledim elbet.Sende bu beklentilerimin icindeydin. Beni üzen,Bir oyuna bu kadar deger verip,bir arkada$in yardiminia ko$ulmamasidir, Ihtirasli olmani takdirle kar$ilamama ragmen,rekabetin oyunu daha cok caziple$tirdigi kanaatindeyim. Sen champ ol.Ben ba$imin caresine bakarim. Vardir belki özellikleri payla$acak ki$iler.Hemde nasil var..Gott sei dank..$ükür..Yoksa payla$im sitesi olmaktan cikacaktik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niyetimiz o olmasa bile.. Rekabet olayina e$it haklarda devam etmek isterim. Bin auch ein streber.kein guten verlierer.. Werde niemanden mehr bitten mir tips zu geben. Bin enttäuscht.Tausende bekannte...hunderte freunde.nur.2 hilfe.. Danke angebliche freunde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam .L.... hanim Belki takip etmi$sinizdir. Ben gecen sen küstügüm arkada$lardan özür diledim.Bana küsenlerdenden de af rica edip "beyaz sayfa" actim. Elbetteki en eski yazi$tiklarimdan olan sizinle dialogumuzun bir anla$amama sonucu,sekteye ugramasi benide üzdü.. Temiz sayfa demek gecmi$i,eskiyi kari$tirmadan yine ayni $ekilde devam edebilmektir. Bir deneyelim.Zararli cikan olmaz.Örnek oluruz derim-
Yorumunda seninde bana fazla yardimci oldugunu gördüm.. Ben körebe oynuyormu$um megerse. Kurallarini benim koymadigim oyunlari hicte sevmem..ama payla$im sitesinde bile now-howe"suz ya$amamamk lazim.Innovation. Saygilar benden lafo..Iyi pazarlar.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bunu da göz önüne alarak yazdim.. Elbetteki yazmayanlara küs olmayacagim. Bizim boynuz olma gibi bir hevesimiz yokki,kulagi gecmeye heves edelim.. Ama hayal kirikligina ugradigim bir gercek.Burada payla$mayan,bana özelden yazarak aciklayan arkada$larima tsk.ler.. o milyonlari yapan ki$ileride ,elbette alki$layacagim..Uyaniklar..helal............ Emege saygi ahu hanim.Bize yaki$an o sanirim..Bedava bilgi...?? bize göre degil.. Ba$arilar,konuyu cözene, Ben sadece kurallari ögrenmek istedim...Püf noktalari elbette bize kalsin. Claniniza ekledigim Son $arkima yazdiginiz yorumu cok takdir ettim.,. Insani te$vik ediyor.,.Benide a$ik.....$iirkolik yapacaksiniz.. tsk.ler.,varliginiza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he yav ne gol ati böyle o degilde sabrinin gol atmasi bir nisan sakasi gibi bisey  spikerde diyorya sabrinin orda ne isi var diye adam o posizyonda forvet gibi önde bekliyor  sabrii kinggg ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trübindeki ogluna hava atti Sabri.Necatinin ehliyetine el konulmu$.$ut müsadesi100 km yi gecmi$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!