|
|
|
Adnan Oktar yeni yayin.... |
adan hoca cennete girmek istiiiii habire güzel bayanlara bakiiiiii nede olsa güzele bakmak sevapmis .
----- HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...habu adam kendini asmis yaaa  koptum valla  deli ayagina takiliyo desem o da degil  ciddi ciddi götürüyo isi hahaha ----- Ey Gönlüm Aski arama! Inanki ararken kaybolursun; buluncada |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...emmo sendemi cennete gitmek istiysun hahaha ----- Ey Gönlüm Aski arama! Inanki ararken kaybolursun; buluncada |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emmo bu hoca ise yaradi gözlerimi acti artik kolay yoldan cennete giden yolu buldum  tövbe tövbe
bu adam ne ayak innmi cinmi , domates olsada kafasina atsam bari biraz kizarsa yamuk ----- HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlar cok vitaminsiz begenmedim ----- Meleklerime küfret de þeytanlarým haz alsýn! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..tam bir veledi zina  kirkayak.. da bu parayi nerden bulmus emmo ya? ----- Ey Gönlüm Aski arama! Inanki ararken kaybolursun; buluncada |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
müslümanlar paralarini cili cocugna yidirmeye nasip olmuyoki oda kimbilir müslüman parasi yiyodur kimbilir kimleri kandirmistir . bak gör bir zamanlar bu adami alim bilenler vardi parami kadinmi bozdu bu adami acaba ? ----- HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam toni,
olay ama kadin haklari,kadini kötüye göstermeye calismak etmek falan degil ki bu kliplerde....Ibrahim üzülmezlerin,o 13 yasinda ki kiz cocuguna 24 erkegin tecavüz edipte ellerini kollarini sallayaraktan dolastiklari bi ülkede ki acizligin,3 kurusa onu bunu görmemezden gelmenin yani paranin hakim oldugu bir ülkede ki carpikligin sadece ufak bir örnegi bu klip....Tr de ki kendini seyh ilan edenlerin,tarikat lideri ilan edenlerin kapali kapilar ardindan yaptiklarini dine baglayaraktan nice genc kizlar ailelerinden uzaklastiriliyor, nice aileler maddi yönden sömürülüyor ki daha dün bi manset vardi, cennetten arsa satiyorlarmis....biz sadece buzdaginin su üstünde ki günesin vurdugu yeri görebiliyoruz.....ya gerisi !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adnan in misyonu ne, ne yapar eder,onu birak,onu o TV ye cikaranlari asil sorgulamak gerekir ya..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizde protein bol,veririz kizlara....sorun degil
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 points from faceland......hehehehehe
demek sonunda benim ilk klibim de böylelikle düsmüs oldu sanal aleme..... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!