71 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:09 Nr.: 1 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Her gün bir baska güzel basarilara imza atan doktorlarimizi tamamiyle tebrik edeken ,bazende diyorumki aceba Millet olarak hala bir  cok seye hazir degiliz bilincinde degilmiyiz?
son yapilan  organ nakilleri ve sonuclari dünya basinindanda takip ediliyor,,ve ben uzulerek kizginlik ve hayretler icerisinde izledim bu durumu,Doktorlarimiz sah a kalkti organ naklinde adeta yaris iceisindeler ama organ tasimayi ögrenemediler gibi hala sizce bu üzücü dgilmi??

0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:12 @pinokyo_ Nr.: 2 Antworten

Türk Doktorlari,,,

slm organ olsa kühlboxda olurdu böyle kartonla olmaz kartondaki baska ameliyat icin birseylerdi bence organ olcagni sanmiyom hygien tarafindan düsün plastik mavi posetle organlar gelmiyordur .

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :))
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:15 @sushi Nr.: 3 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Aynen öyle organ box ta tasinir ama bizim millet cöp torbasinda tasiyor icine de buz boxlari vs konmus,eridigi icinde kartonun alti acildi yere serildi,bak hemsire bile ilk etapta bagiriyor sedyeye koy diye..Sushi bunlar malesefki organ,
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:19 @pinokyo_ Nr.: 4 Antworten

Türk Doktorlari,,,

bana inandirici gelmedi.ayrica organlarin gelmesi böyle olmaz bi yandan öviyorlar milletimizi bi  yandanda böyle bisey ben inanmiyorum.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :))
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:24 @beyza Nr.: 5 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Beyzacim  tasima tamamiyle kadastrof..en bastan yanlis hemsirenin önlügüne kadr ,cöp torbalarinda gelen organ bunlar..sonuc ne oldu basarisiz ve nakli yapilan hastada vefat etti...
Bu durumda sonucun olumlu olmasi düsünüle bilinirmiydi?baksana videoya kühl box yerine torbanin etrafina konmus buz boxlariyla tasiniyor.

0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:27 @sushi Nr.: 6 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Ah sushi bizim milletin isleri ..ister inan ister inanma..Dr.ler gaza geldi mediaya oynuyorlar,yüz nakli yapildida bunlar yapamazmi,Almanyada yapilan böbrek nakillerine sahitim böbreklerin kimden alindigi bile yasak sakli tutuluyor..
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:30 @crasher Nr.: 7 Antworten

Türk Doktorlari,,,
crasher sende  cok esprilisin
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:33 @beyza Nr.: 8 Antworten

Türk Doktorlari,,,
kiz beyza sen yok yok onlar organ degiller malzemelerdir de icini rahatlat anacim,,,Organ degilde ne buz boxlarina sarilmis..Kühl box olsa sanki ne olcek sarmislar iste
Ha suda var simdi oradaki calisanlarin hakkinida yememk lazim,,canla basla  heycan icerisinde calisiyorlar vesselam,,,
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:41 @beyza Nr.: 9 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Adamlar nakil yapilmadan bütün  dünya mediasina yayinladilar ..Ne diyeyim Beyza Rabbim ne oralara düsürsün nede oralarin eksikligini göstersin...
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:42 @crasher Nr.: 10 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Tööbee töbeeeenasilda cani cizbiz cekmis
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:46 @--toni--_ Nr.: 11 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Cok haklisin Toni avrupada olsa cok farkli olurdu..Biz Türkler daha bir cok seyin bilincine varamadik malesef..
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:47 @beyza Nr.: 12 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Karga tulumba hasta nakillerine alismistikta öyle önemli tarihe imza atilacak olan bir operasyonun böyle görüntülere sahip olmasi üzücü tabiki..
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 23:49 @crasher Nr.: 13 Antworten

Türk Doktorlari,,,
crasher organlar büyük saasalarla nakil edildi.bir gün  sonra bacagin biri geri alindi ve bir gün sonrada nakledilen sahis vefat ettii malesef.
0

Beitrag gepostet am 29.02.12, 00:01 @pussycat Nr.: 14 Antworten

Türk Doktorlari,,,
pussy sen konuyu yanlis anlamisin avrupayi övüp türkiyeyi kücümsedigimiz yok,,Tipta tabiki hatalar oluyor bu heryerde böyle..okuduysan en basta ben Türk doktorlarinin basarilariyla mutlu oldugumu dile getirdim.
bu demek degildirki yapilan hatalar söylenmemeli,göz yumulmali bak kendin diyorsun sukadr hata yapilmis sukadar tazminat ödencekmis diye,,,simdi soruyorum sana vefat eden hastaya ne ödendi bu organ nakli sonucunda..
Mediaya oynuyorlar bunu yapmamalilar...
Heleki bizim türk doktorlarimizin eline avrupadakiler su bile dökemez,,buradakilerin hepsi bilgisayar dr,si 
son alarak "Beni  Türk Hekimlerine emanet ediniz"    K.Atatürk   diyorum....
0

Beitrag gepostet am 29.02.12, 00:11 @pussycat Nr.: 15 Antworten

Türk Doktorlari,,,
Peki bunlari ortallaga yayanlar kimler???demekki mediaymis,,o objektifleri milletin bir tarafina kadar sokuyorlar sence bu dogrumu????Bir ilk yardimda ambulanstan önce gidip milleti nasil can cekerken cekerim yarisi icerisindeler  bunlar en basiti...Buradaki konu avrupanin genel sistemi ve türkiye mukayasesi degil..Ama su bir gercekki Avrupa standartlarina ulasmak icin cok zaman   var daha...
0

Beitrag gepostet am 29.02.12, 00:14 @pussycat Nr.: 16 Antworten

Türk Doktorlari,,,
oda senin bun söze bakis acin...Türk doktorlari kadar yetenekli basarili doktorlar yok yurt disinda,,cünki benim  doktorum olanaksizliklar icerisinde egitim aliyor yillarca yurdun ücra köselerinde binlerce insanla calisyorlar..bir röntgene sokmadanda hastaya bakarak anlaya bilyior bir cok rahatsizliklari,,oysa avrupada pratik yok  cogu bilgisayar ne derse onu onayliyor..her nneyse iyi geceler size....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türk Doktorlari,,,