94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.02.12, 00:12 @eray-xxx Nr.: 81 Antworten

Canlı Yayında Vahiy Geliyor
biseyi tartismioz arkadas..o senin düsüncen buda benimki..saygilar..sadece konuyu politik tarafa cekilmesini istemiyorum
-----
AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi..
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 02:31 @karagozlum68 Nr.: 82 Antworten

O ilk ekledigin  kisi de bu adam  iskender erol evrenosoglu....bazi insanlarin ona peygamber demeleri insanin zoruna gidiyor o son ekledigimi zamanin olursa seyret ATV  tv  alinma
-----
Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...!
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 04:34 @karagozlum68 Nr.: 83 Antworten

bu adam carpilmis . resmen kalbimi agriti rezil herif . 

izlemime gör ya bu adam islamiyeti karalamak icin calisan bir yada suhursuzun delinin teki . 

bi ayagi mezarda olan bu adam hicmi Allahtan korkmaz milleti kandirmaya calisir dedigin gibi dalga gecercesine . basarilida olmus adamin biri mehti sanmis bun baksana . kendiside kabulenmis mehti olmayi hic bozuntuya vermiyor sahtekar . 

aslinda düpedüz beli sahtekar oldugu ama iste malesef bu tip insanlara kananlar var onlarda belki cahil belkide caresiz kalmis ne yapcaklarini bilmiyen ayleleri bozuk olan insanlar genelde izledigim kadar . 

benim izlemlerime göre bu tip sahtekarlara kanan insanlarin ayle yapisi bozuk olanlar eslerinden ayrilmis veya annasiz babasiz büymüs olan insanlarda olusma kisiler. 

kimse alinmasin tabi ayle düzeni bozulmus ama yinede ayakta kalabilmis insanlarda var 
ama genelde benim izledigim bu tür insanlarin kanmalari veya tutunacak bir dal aramalari nedeniyle bu tiplere kanma isi kolay oluyor bence . 

-----
HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 05:07 @adanasefik Nr.: 84 Antworten

Gercekten simdi okadar Bir Schock dayimki olacak is deyil ya ne bicim sacma sapan yalan dolan Bir Sey ay birde insanlar böyle Birine sorumu soruyor !!!!!!
Ama biryandanda düsünüyorumki burak yapsinlar cünkü nedenini sorarsaniz cevap
Cehennem nasil dolacak iste böyle ve böyleleriyle
Insanoglu iste okadar dinimizde hic olmayan sacma sapan seylere inaniyorlar misal aca Bir ip bala dileyin Kabul olsun veya git mezar tasini ye hamile kalasin diye vs.vs,vs.
Ondan burakacan yapsinlar cünkü  cezalarini Allah Celle Cellaluhu bizlerden daha iyi verir cünkü Tek güc onundur!!!!!
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 05:19 @sirya08 Nr.: 85 Antworten

Hayir bu Adam deli meli deyil ona acipta inananlar bence deli !!!!!
Demek o acanlarin imani tam deyil !!!!!
Benim icin yüz perdesi cok önemli böyle insanlarin yüz perdesi yirtilmis.Cünkü yüz perdesi olan Bir insan ne böyle Bir seye bakar nede arar !!!!!!!!!!!
Birde böyle insanlari dinimizi lekeliyen ve mümkün olmayani tv lere kadar tasiyanlari Allaha hevale edeceksen o nasil biliyorsa öyle yapsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 06:28 @denizlili_nrw76 Nr.: 86 Antworten

Ya demek arkasindan gidenler var ,Amerika zaten bizim dinimizin düsmani ondan o sapik tamda yerine kacmis !!!!!
Kacarsa kacsin ya ölümden Allahin azabindan nereye kacacak!!!!!!!!!!!
Bunu yayinliyan kanalda heralde dinimizle dalga gecmek istemis!!!!!

0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 10:36 @karagozlum68 Nr.: 87 Antworten

sag üst kösede cezmi kalorifer tv yaziyor. belli ki insanlari güldürmek icin yapilmis bir program ama, din ile alay mi olurmus??
-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 12:56 @dodiyez Nr.: 88 Antworten

uyukladigini bende görmüstüm
-----
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 12:56 @berdush Nr.: 89 Antworten

daha komiklendirilmis versiyonlarida var bu videonun
-----
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 12:57 @corlulu Nr.: 90 Antworten

evet sonradan fark ettim ayni insanmis..allah akil fikir versin ya
-----
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 12:57 @sirya08 Nr.: 91 Antworten

ben acikcasi süpheliyim kananlar varmi yokmu var gibimi gösteriolar
-----
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 13:01 @dodiyez Nr.: 92 Antworten

aman dikkat ha
-----
0

Beitrag gepostet am 28.02.12, 13:20 @dodiyez Nr.: 93 Antworten

sen alicilarini yine acik birak
-----
0

Beitrag gepostet am 29.02.12, 09:38 @karagozlum68 Nr.: 94 Antworten

inananlar vardir elbet.

kaldiki dinimizi kacimiz asli gibi uyguluyoruz ki? birimiz ordaki hocaya bagliyiz, birimiz burdaki seyh e.. o tarikat iyidir deyip baskasini yeren de biziz.. ama allah icin yapiyoruz bunu genelde. fakat sadece allaha yakarmak hem ucuz, hem daha etkili.

ben uyuyani duymustum. yani koca bulmak istiyorsan bu hocaya gidiyorsun. bu hoca o geceyi senin icin uyuyor ve senin icin semaya cikiyor. gerekli kisilerle konusuyor yukarda ve sana ertesi gün koca bulup bulamayacagini söylüyor.. (örnektir sevgili kardesim)

koca misali örnekti. gercektende bazi insanlar kendi sorunlari icin bu hocaya gidiyordu. onlar icin transa geciyordu hoca.. yahu inanilir gibi degil.. bu gibi seyler peygamberlik mucizesidir. $arlatanlar icin degil. allah islah etsin diyelim. baska diyecek birsey bulamiyorum.

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 29.02.12, 12:37 @karagozlum68 Nr.: 95 Antworten

Bizim bu millet daha birde böylelerinin etegini öper sakalini sivazlarlar..Vahi geliyorms sen Peygambermisin be deyyus sana vahi gelsin.. Haasaaaa....Böyleleri daha cook millletin orasini burasini okuyup yazmistir seni, hocA DIYE ORAYA CIKARANIN ,,,,SENI ,HOCA DIYE ÖNÜNE OTURANIN ....Allah islah eylesin...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!