|
|
|
Canlı Yayında Vahiy Geliyor |
nee nee aklima mukayyet ol yarabbii ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malesef dedigin gibi al birini vur ötekine ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emin degilim dalgami ciddimi bu insanlar ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanlarda gercekten ariyor inanilir gibi degil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi abim vardi böyle durumlarda kapiyi peceyi ( pencereyi ) acmayin derdi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veya ariyormus gibimi gösteriorlar hersey olabilir ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orasida öyle ya  gerci cok beyni yikanmis insanlar görüyoruz körü körüne herseye inanan akil mantik isi degil diyoruz ama oluyor iste malesef.. allah sasirtmasin bizleri.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin insallah.. ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaten cigrindan cikmis boya küpü bayanlarla program sunuyor insallah masallah diyerek ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilgisini hic incelemedim bile adam itici geliyo o bayanlarla ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurani kerime gökten indigi sanilan kitap diyerekmi büyük müslüman oluyor..bu konulara hic girmeyelim en iyisi..ama sahte imamlari idam ettirdiyse ellerine saglik ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o insanin pesinden yolundan gitmek icin kac tane genc evini ailesini terk etmis..ne buluyorlarsa ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne beyin var millette hayret biseyy ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
islerine geldigi gibi kullaniorlar..evde yapamiyacaklari seyi bu gibi insanlarin pesinde kosarak yapiyorlar..ismide dinim icin yapiyorum oluyor... ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende havada kaldim sahitlerim var  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoksaaaa  ucan adam sabri senmisin  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o benim cakmam cikiyor tv programlarina show yapiyor ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o universitedeki olaylara bende sahit oldum gülüyorum sadece  göstermelik olmus millet ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay be korsanlarinda cikti yani  sahitlerin alkollü falan degillerdi demi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e peki peygamber efendimizden icin kankasi gibi muhammed diye bahsetmesine ne diyeceksin? ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!