|
|
|
Canlı Yayında Vahiy Geliyor |
Allah askina bu nedir..amac simdi bu adamla burda dalga gecmek degil.. bunu izleyen inanan insanlar gercekten varmiki? bu nedir ya dalgami geciyorlar anlamadim.. ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baksana adamda suc yok yazan mehdi efendi diye yazmis..inananlarda suc ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlar serefsiz olmazsa böyle yapmaz zatenn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki dalga geciyorlar gercekten sinirlenmemek elde degil ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güya dini ögrettiklerini saniyorlar.. ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunları aslında ibret olsun diye elektirik direklerine asacan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suc kullanmaya izin verenlerde malesef ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu zihniyette bi cok insan var hangi birini baglayacaksinki elektirige ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.selam bende yeni gördüm cok sasirdim hala dalgami geciliyor cözemedim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten cok yazik inananlara ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu gibi yayin yapan tvlerde ne derece denetleme oluyor bilmiyorum ama tabiki biseyler yapilmali ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zihniyeti tasıyan herkesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onu bende düsündüm ya ama bi tane daha buna benzer bisey izledim simdi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam tekke tarzi yerler assagi yukari her yerde var..hic isim olmaz tekkeyle tarikatla bilmem yani ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten benim amacimda farkli degildi..bu gibi adamlarin prime ihtiyaci yokki zaten..mehtiligini ilan etmis baksana..bu tarz seylere inananlara kiziyorum ve dalga gecmelerine gönlüm el vermiyo ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin insallah..dedigin gibi binlerce örnekleri var bu tür seylerin ama tvlere kadar cikacaklari hic aklima gelmemisti ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben adamada suc bulmuyom..cahil diye adlandirdigimiz kesim yüzünden oluyo..herseye gelince cahil degiller is dine imana geldimmi cahil oluyolar..neyse ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben adamada suc bulmuyom..cahil diye adlandirdigimiz kesim yüzünden oluyo..herseye gelince cahil degiller is dine imana geldimmi cahil oluyolar..neyse ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunamis olabilme ihtimali yüksek  tsk ederim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi tane vardi onu bende görmüstümde bunun gibi degildi o ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!