|
|
|
Yeni açılan |
A9 VIP - Lounge'imiza hosgeldiniz,seref verdiniz !
heheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
iyisin valla....ben saatbasi methan gazi üretiyom, abdest bozuluyor. sen bu kadar saat,masallahin var yani............hem adnan hoca toplamis müritlerini basina iste,egleniyorlar. ne var bunda ?
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
ben onlarla dans etmem, 2 ters,1 düz ile kafadan künyeye getiririm onlari.....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
iste,millet --hocayim--diyerekten mali götürüyor,biz ise burada oturmus cekirdek citliyoz....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
yevmiyeleri sanirim 86 YTL lafo......günde 5 taneden 430 YTL ye isi kapatiyordur garanti bu....
denesem mi !?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
ben de bir iki tatli dil ile yilani deliginden cikarmaya calisacagim simdi.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
face'de yazdigimi buraya kopyaliyom abi: ibo showda ramazan bayrami özel'De boy boy dansöz izlerken iyide bunlar simdi kivirinca mi kötü oluyorlar?  ) birde 19 sn. de eline tesbihi aliyorya, sanki ...... neyse, hayir mübarek günü. ----- Ahlak ilimden önce gelir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
aman cha ile olan flörtünü buraya tasima da cenk.....
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
bu sözde hocanin programina katilan bayanlar tesettürün T sini bilmezler hepsi birer mankendir özel hayatinda ve dikkatle bakarsaniz coguda taninmis mankenler program tamamen yapmaciktir böylesi programlarin pimini cekecek kapatacaksin bu dünyada yüce Islam dininle alay gecenler diger dünyada Allahindan bulsunlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
selam face.. Bu Adnan hocanin erkek müritlere ihtiyaci yokmu acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
bu gibi tarz programi yapanda bunu izliyende aynidir benim icin ordaki bayanlara dikkatli baktiginda özel hayatlarinda hicbiri kapali olmadigini yüzlerinden anlarsiniz tam sartancilik bunlarin yaptigi hani birde hoca diyor ya kendine hocalik masallah insallah tekerlemesini saydirmakdanmi ibaret dinimiz o kadar genis dinimizde o kadar verimli hadisler varken bu adamin bildigi masallah insallah tekerlemesinle hayatini gecistiriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
sektör mü kaldi dinimizi kullanmayan,kendi emellerine alet etmeyen !? iste sana türkiye...........  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
adam sence günde kac kere gusül abdesti aliyordur !? tek mi yoksa cift haneli mi sonucun rakami diye düsünüyorum ben......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
senin bu bedduani,bu sinirini sanirim anca bi 2 porsiyon manti keser.....hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni açılan |
dodi nerelere kayboldu saniyorsun memo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!